Stillings­opslag

Nedenfor kan du se, hvilke åbne stillinger vi pt. rekrutterer til.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en af stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak.

On behalf of BifrostConnect, we are looking for an experienced and passionate Embedded Software Engineer

BifrostConnect is on a journey to transform the way companies deal with their support of physical equipment, and you’ll be deeply involved in designing and developing software on their embedded platform.

Stærk forretningsforståelse og tung erfaring med komplekst IT løsningssalg

I denne rolle skal du være i stand til at argumentere, udfordre og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for dine kunder. Din indsigt til datacenter-, netværks- eller outsourcingsløsninger er stor, og du har erfaring med salg til landets allerstørste private virksomheder.

Primary focus on cloud and hybrid solutions

You will act as the customers’ Architect and Trusted Advisor on their entire IT environment – operation, infrastructure and application. You need to advise, see opportunities and optimize.

Du skal som Teknisk Tester arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams.

Du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Are you passionate about QA disciplines?

You will be Head of a team of skilled QA engineers and spearhead the cross-team efforts to continuously deliver and improve quality. You possess excellent leadership- and communication skills and a strong people mindset.

Til Ingeniørforeningen IDA søger vi en dygtig Business Intelligence Udvikler til deres afdeling for Digitalisering og Markedsføring.

IDA er i fuld gang med at bygge et nyt Datawarehouse, og har brug for en dygtig BI Udvikler til at hjælpe med deres nye datadrevne fremtid. Du kommer til at arbejde med data helt fra kildesystemerne til brugerne.

Du skal som Teknisk Tester arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams.

Du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Vores kunde skal igen vækste med en kompetent og passioneret senior developer, der bare elsker at kode

Teamet bygger de produkter der er ”the backbone” i virksomheden. Det er avancerede systemer og produkter – CRM, Website, 3rd party product integration og masser af inhouse egenudviklede produkter,

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Du vil tage del i udviklingen omkring optimering af 12 webshops sammen med teamet på i dag 5 udviklere.

Hverdag.dk er i vækst og forventer at åbne en ny webshop hvert kvartal fordelt over hele Europa. Du vil også få en central rolle i forhold til integrationen mod eksterne udbydere og gerne have en god forståelse for infrastruktur i skyen.

Vi søger en Data Platform Arkitekt til Data & Analytics teamet hos Fellowmind (Tidligere ProActive), som er blandt Danmarks førende Microsoft Partnere.

Du vil være teknisk fyrtårn for projekterne med ekspertviden inden for hele paletten af Business Intelligence og Data Warehousing – herunder metoder for datamodellering og integration.

Som Team Manager får du ansvaret for et BI Forretningskonsulent- & Frontend Team, samtidigt med, at du agerer konsulent hos kunden.

Du deler vores passion om at gøre verden mere data dreven via Data, Business og via People, men især modellering og visualisering af data har vundet dit hjerte.

Som Data Science Manager får du ansvaret for et mindre Data Science og Backend team, samtidigt med, at du agerer konsulent hos kunden.

Dit ansvarsområde dækker bredt i en varierende hverdag, hvor du både har lederbrillerne på, dykker ned i teknologiens festligheder og går forrest som rollemodel.

Motiveres du af at levere innovative og komplekse løsninger hos nogle af Danmarks største offentlige og private virksomheder?

Vi søger for Fellowmind (tidligere ProActive) en passioneret forretningskonsulent til at omsætte kundernes forretningsønsker og krav til integrerede, dynamiske og brugervenlige applikationer baseret på Microsoft Dynamics 365.

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Vi søger for flere kunder, super dygtige og passionerede Java udviklere.

Alt afhængigt af dine kompetencer og personlighed, matcher vi dig til den enkelte kunde som passer bedst til dig. Du har en relevant IT-uddannelse og en solid praktisk erfaring med Java backend-udvikling, og gerne i forbindelse med integrationer.

On behalf of Sine Wave Entertainment, we are looking for a Linux Server Administrator (FREELANCE)

You are responsible for designing, implementing, and monitoring its infrastructure; making sure the system works reliably.

I rollen som Senior Forretningskonsulent er det først og fremmest din viden om og erfaring med Microsoft teknologier, der trækkes på.

Du bliver en del af et team, hvor vi har vidt forskellige baggrunde. Vi er et stort team, der inspirerer hinanden til at være entreprenante, og vi bruger hinanden flittigt som sparringspartnere og inspirationskilder.

Vores senest besatte stillinger…

CV Bank

Udfyld nedenstående felter for at sende dine oplysninger og CV til os.

Click or drag a file to this area to upload.

Samtykke

§ I forbindelse med GDPR skal vi have din tilladelse til at opbevare dit CV, som i det her tilfælde er det omkring, hvad du kan og dine arbejdsopgaver.

Kan du godkende nedenstående?

Samtykkeerklæring vedr. opbevaring af CV i 18 måneder samt evt. videregivelse af ansøgning med bilag efter aftale (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.)
§ At vi kan opbevare dit CV i 18 måneder i vores kandidatdatabase til brug for rekruttering i forbindelse med andre stillinger end den stilling, som du har søgt. Formålet er, at vi kan kontakte/rekruttere dig til en matchende stilling.

§ At vi kan videregive din fremsendte ansøgning med bilag (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.) til vores kunde, såfremt vi efter et indledende møde bliver enige om at præsentere dig til en konkret stilling. Formålet med videregivelsen er, at du kan blive rekrutteret til en konkret stilling hos vores kunder.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Tilbagekaldelsen kan ske ved mail til info@talentpeople.dk

Du kan få nærmere information om vores behandling af dine personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitik, som findes her.