Stillings­opslag

Nedenfor kan du se, hvilke åbne stillinger vi pt. rekrutterer til.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en af stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak.

CTO med stærke kompetencer indenfor IT-arkitektur til ung succesfuld scaleup

Som CTO bliver du ansvarlig for at sætte den tekniske retning og være i tæt sparring med den øvrige ledelse. Du har overblikket til at tænke it-løsninger ind i forretningen, som understøtter AnnoAnno’s vækststrategi, og samtidig er du i stand til at styre, motivere og løfte dit team.

Har du lysten og evnerne til at begå dig blandt de største virksomheder på Sjælland

Atea søger en erfaren Key Account Manager, der sammen med dygtige kollegaer skal sikre og udbygge positionen i markedet. Her skal du trives med ambitiøse salgsmål samtidig med at du udarbejder løsninger med kunden i fokus.

You will lead, coach, motivate and mentoring your team of developers/QA/PO

You´ll be right up front and in the center of developing their platform, collaborating with their machine learning team to build the best and brightest solution for professional services teams.

Primary focus on cloud and hybrid solutions

You will act as the customers’ Architect and Trusted Advisor on their entire IT environment – operation, infrastructure and application. You need to advise, see opportunities and optimize.

Creating better lives in a growing world

As the Infrastructure Architect you’ll be the appointed owner of a subset of technologies and interacts with the business, technical peers and vendors to create and maintain robust technology platforms and solutions for Novozymes.

Vi søger en Account Manager med ansvar for store danske virksomheder på Sjælland

Du kommer til at agere sparringspartner og gøre en positiv forskel hos større danske virksomheder gennem et stærkt salgsmiljø, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

Har du lysten og evnerne til at begå dig blandt de største virksomheder i Jylland og på Fyn

Atea søger en erfaren Key Account Manager, der sammen med dygtige kollegaer skal sikre og udbygge positionen i markedet. Her skal du trives med ambitiøse salgsmål samtidig med at du udarbejder løsninger med kunden i fokus.

Join a world-leading supplier of industrial paints

Are you solution-oriented and optimistic about new challenges? Can you develop, execute, and implement security policies? And do you want to take your career to the next level and drive cloud security strategy in a rapidly growing global company?

Vi søger Key Account Managers med ansvar for store danske virksomheder i Jylland og på Fyn

Du kommer til at agere sparringspartner og gøre en positiv forskel hos større danske virksomheder gennem et stærkt salgsmiljø, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

Vi søger en erfaren og passioneret chef til salg af datacenter løsninger, drift og support

Du har lysten til at lede en gruppe meget dedikerede og erfarne tekniske sælgere, og har kompetencen til at arbejde på tværs af organisationen.

Vi søger for flere kunder, super dygtige og passionerede Java udviklere.

Alt afhængigt af dine kompetencer og personlighed, matcher vi dig til den enkelte kunde som passer bedst til dig. Du har en relevant IT-uddannelse og en solid praktisk erfaring med Java backend-udvikling, og gerne i forbindelse med integrationer.

Vores senest besatte stillinger…

CV Bank

Udfyld nedenstående felter for at sende dine oplysninger og CV til os.

Click or drag a file to this area to upload.

Samtykke

§ I forbindelse med GDPR skal vi have din tilladelse til at opbevare dit CV, som i det her tilfælde er det omkring, hvad du kan og dine arbejdsopgaver.

Kan du godkende nedenstående?

Samtykkeerklæring vedr. opbevaring af CV i 18 måneder samt evt. videregivelse af ansøgning med bilag efter aftale (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.)
§ At vi kan opbevare dit CV i 18 måneder i vores kandidatdatabase til brug for rekruttering i forbindelse med andre stillinger end den stilling, som du har søgt. Formålet er, at vi kan kontakte/rekruttere dig til en matchende stilling.

§ At vi kan videregive din fremsendte ansøgning med bilag (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.) til vores kunde, såfremt vi efter et indledende møde bliver enige om at præsentere dig til en konkret stilling. Formålet med videregivelsen er, at du kan blive rekrutteret til en konkret stilling hos vores kunder.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Tilbagekaldelsen kan ske ved mail til info@talentpeople.dk

Du kan få nærmere information om vores behandling af dine personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitik, som findes her.