Stillings­opslag

Nedenfor kan du se, hvilke åbne stillinger vi pt. rekrutterer til.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en af stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak.

Vil du have en central rolle i en spændende scaleup virksomhed, hvor du i tæt samarbejde med vores dygtige marketing team er ansvarlig for, at vi får den rette mængde trafik ind på vores sites?

Du har mulighed for at blive en del af en virksomhed, der har store ambitioner og en kultur, der er helt nede på jorden. Group Logistic har udviklet et succesrigt detailhandelskoncept, og driver i dag 12 sites fordelt på 5 lande, og hvert kvartal kommer der flere til.

Would you like to be part of an ambitious company renowned for its high level of expertise and exceptional services in cybersecurity?

You will sell and deliver cutting-edge cybersecurity services to industry-leading customers – and be part of working environment defined by a vibrant entrepreneurial culture that is built on trust, respect, and a passion for innovation.

Har du et datadrevet mindset, er detaljeorienteret og motiveres du af at vækste nogle af verdens største brands?

Vi søger dig, der har erfaring med eCommerce og gerne i kombination med Category Management. Vi forestiller os, at du har erfaring med optimering af produktsortimenter, og har evner inden for optimering og udvikling af den digitale kundeoplevelse.

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Vil du have en ledende rolle i en spændende scaleup virksomhed, hvor du er ansvarlig for at skabe vækst via vores digitale kanaler? Du vil få et team på 6 personer med opgaver indenfor hele eCommerce paletten, så som SEM, SoMe, Content m.m.

Du har mulighed for at blive en del af en virksomhed, der har store internationale ambitioner og en kultur, der er helt nede på jorden.

Vi søger en Data Platform Architect, der med sin tekniske erfaring kan drive og levere innovative, velfungerende og værdiskabende Data & Analytics løsninger

I din rolle får du ansvar for presales og for at rådgive, designe, analysere og implementere Data & Analytics løsninger med udgangspunkt i Modern Data Platform komponenterne. Vi er fleksible ift. din jobbeskrivelse og skræddersyr stillingen til dig, så det matcher dine kompetencer og ønsker for fremtiden.

Ledende rolle på tværs af design, arkitektur og kodning

Du får en ledende teknisk rolle i opbygningen af et nyt agilt in-house core team. Du kommer til at arbejde på tværs af design, arkitektur og hands-on kodning og skaber løsninger, der gør en kæmpe og meget positiv forskel for både kunder og kolleger.

Du skal som Teknisk Tester arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams.

Du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Stærk people manager til ledelse af Ateas afdeling for Tehcnology Development.

Vi søger en engageret og erfaren leder til deres afdeling med ansvar for udvikling og design af løsninger indenfor teknologiområderne Hybrid Cloud, Datacenter Infrastructur, Platforme & Services.

Du skal som Teknisk Tester arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams.

Du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Stærk visionær leder med erfaring i digitale transformationer

Atea står overfor en omfattende digitalisering, hvor du som VP for Software & LCM Services får en afgørende rolle. Du formår at bevare det langsigtede fokus i en omskiftelig hverdag, hvor de strategiske indsatser og den digitale transformation er synlige og flytter organisationen. 

Atea søger en Software Sales Specialist som med sin ekspertviden vil indgå i et dedikeret salgsteam til at fremme markedsføringen og salget af IBM’s produkt- og løsningsportefølje

Du vil være i tæt dialog med sælgere, forretningen og samarbejdspartnere i hele salgsprocessen, hvor du vil yde teknisk rådgivning og vejlede alle interessenter i salget.

Som Data Science Manager får du ansvaret for et mindre Data Science og Backend team, samtidigt med, at du agerer konsulent hos kunden.

Dit ansvarsområde dækker bredt i en varierende hverdag, hvor du både har lederbrillerne på, dykker ned i teknologiens festligheder og går forrest som rollemodel.

Vores kunde skal igen vækste med en kompetent og passioneret senior developer, der bare elsker at kode.

Teamet bygger de produkter der er ”the backbone” i virksomheden. Det er avancerede systemer og produkter – CRM, Website, 3rd party product integration og masser af inhouse egenudviklede produkter, som skal udvikles fra scratch, videreudvikles, have en makeover eller optimeres.

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Som Team Manager får du ansvaret for et BI Forretningskonsulent- & Frontend Team, samtidigt med, at du agerer konsulent hos kunden.

Du deler vores passion om at gøre verden mere data dreven via Data, Business og via People, men især modellering og visualisering af data har vundet dit hjerte.

Experienced Solution Architect to administrate and advise regarding Microsoft Azure setup

You will become part of a highly experienced team and contribute to the continued high performance of energy infrastructure assets by driving initiatives to implement solutions to support IT policies and guidelines as well as drive the compliance hereof.

Du driver fremtidens kunderejser i forbindelse med køb af softwareløsninger

Du kommer til at lede udviklings- og optimeringsprojekter, og formulere og eksekvere på strategi og KPI’er i tæt samarbejde med et væld af kolleger.

Vores senest besatte stillinger…

CV Bank

Udfyld nedenstående felter for at sende dine oplysninger og CV til os.

Click or drag a file to this area to upload.

Samtykke

§ I forbindelse med GDPR skal vi have din tilladelse til at opbevare dit CV, som i det her tilfælde er det omkring, hvad du kan og dine arbejdsopgaver.

Kan du godkende nedenstående?

Samtykkeerklæring vedr. opbevaring af CV i 18 måneder samt evt. videregivelse af ansøgning med bilag efter aftale (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.)
§ At vi kan opbevare dit CV i 18 måneder i vores kandidatdatabase til brug for rekruttering i forbindelse med andre stillinger end den stilling, som du har søgt. Formålet er, at vi kan kontakte/rekruttere dig til en matchende stilling.

§ At vi kan videregive din fremsendte ansøgning med bilag (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.) til vores kunde, såfremt vi efter et indledende møde bliver enige om at præsentere dig til en konkret stilling. Formålet med videregivelsen er, at du kan blive rekrutteret til en konkret stilling hos vores kunder.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Tilbagekaldelsen kan ske ved mail til info@talentpeople.dk

Du kan få nærmere information om vores behandling af dine personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitik, som findes her.