Stillings­opslag

Nedenfor kan du se, hvilke åbne stillinger vi pt. rekrutterer til

Are you enthusiastic about safeguarding cyber security, managing information effectively, and ensuring uninterrupted business operations?

We’re seeking a seasoned professional in cyber and information security to join our team. Your role will be instrumental in shielding our organization from cyber threats, ensuring compliance with pertinent standards and regulations, and bolstering business continuity and resilience.
Læs mere her

Du kommer til at arbejde på store spændende projekter, med nogle af Danmarks mest ambitiøse private og offentlige virksomheder.

Du besidder i dag en stærk viden og bred erfaring indenfor cyber-og informationssikkerhed – og kan sammensætte viden på tværs af sikkerhedsdiscipliner.
Læs mere her

Are you passionate about transforming data into actionable insights that drive business decisions?

You’ll play a crucial role in supporting our organization on its data-driven journey and work with stakeholders across the company to identify key business questions and design and develop BI solutions that enable self-service reporting and visualization.
Læs mere her

Drømmer du om at være en del af et dynamisk softwarehus i vækst og samtidig blive en ekspert i LessorLøn?

For at trives i denne rolle, er det afgørende, at du tidligere har erfaring med lønadministration, drift og support af lønsystemer, enten fra den private eller den offentlige sektor. Det er en fordel, hvis du ud over løn også har viden om de tilknyttede love og kendskab til overenskomster.

Bunker Holding is expanding its Data Engineering team and is now seeking a Senior Data Engineer. You will work alongside skilled, passionate, and ambitious colleagues who strive for functional excellence and collaboration.

As our new Senior Data Engineer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining scalable data pipelines and architecture using Microsoft Fabric

Brænder du for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse?

Din primære opgave vil være at yde vores Danløn-kunder support af højeste kvalitet – både mundtligt i telefonen og skriftligt i vores supportforum. Vi forestiller os at du har oparbejdet 2-5 års praktisk erfaring i virksomheder med lønmæssig kompleksitet – hvor du herefter er blevet 100 meter-mester indenfor løn.

Vi søger en engageret og ambitiøs Salgsdirektør til konsulenthus i København.

Hos os får du muligheden for at arbejde tæt sammen med nogle af landets dygtigste specialister og ledere inden for udvikling, løsningsarkitektur, test og kvalitetssikring, og vi har brug for dig, der kan udvikle vores forretning yderligere.

Her har du mulighed for at blive en del af et nyetableret team bestående af 3-4 kolleger, hvor I sammen spiller en central rolle i at skabe en sund og positiv kultur.

Du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje, som inkluderer både store og små kunder. Kundeansvaret indebærer bl.a. at sikre at Atea Managed Services lever op til vores aftalte driftsmål og fokus vil ligge på at imødekomme kundernes behov og udvikling gennem change-processer, proaktivt samspil samt effektiv support og fejlretning.

Til Data Driven Teamet i Devoteam søger vi en erfaren Data & Analytics konsulent med primært fokus på Microsoft-platformen.

Du får en vigtig rolle i at identificere og forstå kundens behov og hjælpe dem med at udnytte deres data til at træffe datadrevne beslutninger. Det falder dig naturligt at skabe og vedligeholde stærke relationer med vores kunder i rollen som trusted advisor og internt i teamet agere teknisk spydspids med det arkitektoniske overblik.

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Vi søger Test Engineers til konsulenthus med stort fokus på de sunde værdier og gode vilkår

Du kommer til at arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams. og vi forestiller os du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Vi leder efter en Data Warehouse developer med høj faglighed, erfaring som udvikler og som har lyst til at være med til at sætte standarder for arbejdet med data i DLR.

Sammen med det øvrige team får du ansvaret for data i relation til vores kreditrisiko-modeller, vores udlånsforretning og likviditetsstyring.

Til Aarhus søger vi en ny konsulent der har arbejdet både med test og test management

Du har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt, og trives i en rolle hvor du med glæde møder vores kunder med faglig stolthed. Det er vigtigt, at du har erfaring med testeksekvering samt har en god teknisk indsigt.

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Vi søger Test Engineers til konsulenthus med stort fokus på de sunde værdier og gode vilkår

Du kommer til at arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams. og vi forestiller os du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for Servicedesken i Ateas Managed Service, med ansvar for at lede og udvikle serviceoplevelsen for Ateas kunder?

Du bliver ansvarlig for en Servicedesk med 170 personer, hvoraf 13 er Teamleads og du har 5 Managers i direkte reference, som sammen håndterer IT relaterede henvendelser og problemløsning for danske og svenske kunder.

Bunker Holding is expanding its Data Engineering team and is now seeking a Data Engineer.

You will be part of transitioning data systems from an On-Premise SSIS-based BI system and from Azure Data Platform (based on Azure Synapse) to Microsoft Fabric. All of this is in pursuit of a unified data platform for BI and AI solutions.

Vi søger en engageret og ansvarlig Internal Sales Coordinator til at indtage en central position i vores Success Team hos M Networks.

Du arbejder proaktivt og driver selvstændigt dine opgaver, og forstår at etablere dig som en værdifuld holdspiller samtidigt med at du har evnen til at skabe den gode relation til mennesker.

Vores senest besatte stillinger…