e-nettet

Head of Platform & Infrastructure

Vil du være med til at sikre, at e-nettet fortsat kan levere nutidens og fremtidens samfundskritiske løsninger til danskerne?

I rollen som Head of Platform & Infrastructure får du ansvaret for at sætte retningen og drive den teknologiske udvikling og derved sikre, at e-nettet fortsat kan levere nutidens og fremtidens samfundskritiske applikationer og infrastruktur til danskerne.

Du får ansvaret for et team bestående af 9 medarbejdere, herunder Arkitekter, Product Owners og DevOps. Som Manager er det dit ansvar at samarbejde og koordinere mellem teamets medlemmer og de øvrige Product Owners i organisationen. Dette med henblik på at få prioriteret de rigtige opgaver og sikre gennemførelsen af disse.

Det vil være dit ansvar at bygge bro mellem forretningen og IT for at tilsikre støtte og sparring til de enkelte forretningsenheder i organisationen.

Med reference til CTO.

 

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Strategisk Lederskab: Sætte den teknologiske retning for teamet og e-nettet og sikre, at vores teknologiske mål og opgaver imødekommer virksomhedens behov både på kort og lang sigt.
  • Planlægning og Eksekvering: Udarbejde klare og kommunikerbare planer for udvikling og implementering af teknologiske tjenester, og sikre gennemførelse af disse.
  • Teknisk Vurdering: Hurtigt sætte dig ind i komplekse IT-systemer og problemstillinger, og træffe velinformerede beslutninger baseret på teknisk indsigt.
  • Team Ledelse: Facilitere overordnet prioritering i teamet, samarbejde og koordinere mellem teamets medlemmer, og fungere som mentor og coach.
  • Brobygning mellem Forretning og IT: Sikre støtte og sparring til de enkelte forretningsenheder i organisationen.

 

Det forventes, at du er teknisk velfunderet og i stand til hurtigt at sætte dig ind i komplekse IT systemer og landskaber og problemstillinger på disse. Er erfaren inden for ledelse af teknologiteams og kan sætte en klar retning og lave planer, som teamet kan eksekvere på. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra finanssektoren eller anden sektor, hvor fokus på compliance og det at arbejde op mod finanstilsynet har været omdrejningspunkter. Du har gerne erfaring fra en lignende ledelsesmæssig IT-stilling i en virksomhed, hvor leverandørstyring, daglig drift og udvikling af IT-systemet er forretningskritisk.

Du har en videregående uddannelse, som f.eks. datalog, civilingeniør, cand. merc. IT eller lignende. Eventuelt suppleret med efteruddannelse inden for økonomi, strategi eller ledelse.

 

Som person er du

  • Engageret og god til at skabe samarbejdsrelationer.
  • Dynamisk og vedholdende i din opgaveløsning og har øje for både processen og målet.
  • Dygtig kommunikator og har en samarbejdsorienteret tilgang.
  • En naturlig leder, der styrker og motiverer dit team. 

e-nettet tilbyder en rolle med muligheder for faglig og personlig udvikling i et spændende og uhøjtideligt miljø med kompetente og dedikerede kolleger. e-nettet ser det som sit ansvar, at medarbejdere udvikler sig, og det betyder, at vi prioriterer medarbejdernes kompetencer og samtidig videreudvikler e-nettet, som den fagligt stærke arbejdsplads den er.                     

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk

 

Om e-nettet

Hos e-nettet samler de finanssektoren og digitaliserer Danmark.

e-nettet bygger rygraden i den finansielle infrastruktur ved at forbinde komplekse processer i sammenhængende systemer, der er nemme og sikre at bevæge sig rundt i.

De udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og de har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter de med. Derfor er det e-nettets vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på https://www.e-nettet.dk/