Om ­TalentPeople

Hos TalentPeople er vi specialister i at rekruttere de rigtige IT talenter.

Det at vi selv har været i IT-branchen i over 20 år gør, at vi både taler og forstår ”IT-sproget”, og ved hvor vigtigt det er, at både de faglige såvel som de personlige kompetencer og værdier matcher både kandidat og virksomhed.

Vi har en høj succesrate indenfor IT-rekruttering, og vi tror at vores succes skyldes vores høje tekniske forståelse i kombination med vores baggrund fra IT og HR. Og så nyder vi at være professionelle krydret med hver vores personlighed, som også får lov til at skinne igennem.

Hvem er vi?

Lisa Lærke Jørgensen Headhunter IT specialister Partner TalentPeople A/S

Lisa Lærke Jørgensen

Headhunter – Partner

Tlf. 2069 0417
Mail: lisa@talentpeople.dk

Lisa har +20 års erfaring inden for IT hvoraf de seneste 8 år er inden for IT-rekruttering. Dette – sammenlagt med hendes vilje og det største konkurrencegen – gør, at hun altid formår at holde snuden i sporet.
Hun er teknisk stærk og har en evne til at spotte den rigtige personlighed. Hendes største force er, at hun hurtigt ser, hvilken person hun sidder over for.

Hun er ekstremt vellidt af både kunder og kandidater, samtidig med at hun altid spreder godt humør – hvad mere kan man ønske sig.

Elisabeth Kolind Headhunter IT specialister Partner TalentPeople A/S

Elisabeth Kolind

Headhunter – Partner

Tlf. 4080 8244
Mail: elisabeth@talentpeople.dk

Elisabeth kommer med mange års erfaring som HR Business Partner i IT-branchen. Hun har arbejdet meget med rekruttering af it-konsulenter indenfor primært Business Intelligence og Infrastruktur, og har også stor erfaring med alle øvrige HR-ydelser.

Elisabeth er eminent til at finde folks styrker og få de gode sider til at vokse. Hun er en knalddygtig coach og shiner med hendes kompetencer og glade væsen.

Katrine Thorning Wenck Headhunter IT specialister TalentPeople A/S

Katrine Wenck

Headhunter

Tlf. 4015 7551
Mail: katrine@talentpeople.dk

Katrines har erfaring fra både større og mindre tech virksomheder, hvor hun haft en central rolle i forretningen. Her har hun løftet kommercielle problemstillinger og udviklet organisationer i tæt samspil med hhv. IT og HR. Hendes styrker er hendes ambitiøse problemløsning, vedholdenhed og praktiske eksekvering samt hendes stærke menneskelige forståelse.

Vi nyder at have Katrine med ombord, og synes hun forstærker og komplimenterer TalentPeople teamet i særdeles høj grad. Ikke blot på hendes faglige kompetencer, men også med hendes skønne væsen og gode humør. Og så kan hun til og med nørde lidt i WordPress, så hun er også blevet vores nye webmaster.

Lisa Lærke Jørgensen Headhunter IT specialister Partner TalentPeople A/S

Karina H. Bargholz

Headhunter

Tlf. 3059 2993
Mail: karina@talentpeople.dk

Karina startede sin karriere i mesterlære hos en række tunge IT-profiler, fra teknikere til arkitekter og account managers. Derfra bevægede hun sig over på forretningssiden som højre hånd til den administrative direktør og strategisk partner for salgsorganisationen.

Efter flere år i IT branchen, skiftede hun fokus, fordi hun ønskede at arbejde mere med mennesker. Det gjorde hun bl.a. som IT-rekrutteringsspecialist hvor hun kombinerede sin dybdegående viden og forståelse for en bred vifte af IT løsninger, med hendes stærke menneskelige egenskaber og indsigt.

Hun er en dygtig kommunikatør, og det med mennesker er noget hun kan, så når Karina ikke er på kontoret hos TalentPeople, faciliterer hun professionelle yogauddannelser og længerevarende selvudviklingsforløb. Karina er en ildsjæl med et varmt glimt i øjet.