Salgsdirektør til konsulenthus i København

 

Vi søger en engageret og ambitiøs Salgsdirektør til konsulenthus i København. Hos os får du muligheden for at arbejde tæt sammen med nogle af landets dygtigste specialister og ledere inden for udvikling, løsningsarkitektur, test og kvalitetssikring, og vi har brug for dig, der kan udvikle vores forretning yderligere.

Med din erfaring fra konsulent-/projektsalg, stærke forretningsforståelse og indsigt i IT-udviklingsprocesser, suppleret af din evne til opsøgende salg bliver din primære opgave at rådgive kunderne om forbedringer i forretningskritiske systemer. Samtidigt har du ansvaret for at optimere og udvikle det eksisterende team, ved at motivere, guide og facilitere den faglige udvikling inden for salgsmetoder og -processer.

Om dig

Med et solidt kendskab til den agile udviklingsproces og erfaring med at udvikle og drive salgsprocessen, går du forrest, hjælper med at åbne døre og opbygger en stærk pipeline. Du opsøger nye forrentningsmuligheder, arbejder både strategisk og operationelt, og er konstant motiveret af at vækste forretningen.

Ud over at drive salget, spiller du en nøglerolle i udarbejdelsen af en taktisk kommerciel strategi i samarbejde med de to partnere. Dette kræver ikke blot forretningsindsigt og markedsforståelse, men også evnen til at skabe og styrke relationer, hvilket du mestrer med en imødekommende og professionel tilgang. Alt i alt trives du med at påtage dig det kommercielle ansvar ved at udvikle og vækste vores forretning.

Du brænder for at opnå de fastlagte mål og elsker at fejre jeres resultater sammen. Du fremstår innovativ, inddragende og anvender dine stærke kommunikative og menneskelige egenskaber til at styrke organisationen og skabe udvikling.

Dine kvalifikationer:

Din forståelse for kunders behov, forretningen og kommunikative evner er afgørende. Du er en dedikeret, omstillingsparat og inspirerende person med evnen til at drive salgsprocessen og skabe netværk.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer og erfaringer med dig:
• +5 års erfaring med salg af konsulenter/projekter
• Lede salgsteam samt orkestrere salgsprocessen med fokus på nysalg inden for udvikling, løsningsarkitektur, test og kvalitet samt at styrke eksisterende kunderelationer
• Forretningsorienteret, proaktiv og nysgerrig
• Udadvendt teamplayer, der er selvkørende og skaber god energi omkring sig – såvel hos kunder som blandt kollegaer
• Stærk formidler, både på dansk og engelsk

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk