Person­profilering

Som mange virksomheder i dag allerede har erfaret, er det ikke nok kun at kigge på en kandidats faglige profil, når der skal ansættes.

 

Personligheden er også afgørende for, om ansættelsen bliver en succes.
Flere virksomheder vælger derfor at få lavet en personprofil, når de rekrutterer. Personprofilen fortæller noget om, hvordan kandidaten opfører sig, når han/hun er på arbejde. Er han/hun god til at have mange bolde i luften, God til at tage initiativer, Detaljeorienteret, En teamplayer etc.

Det er et stærkt værktøj, som kan bruges i rekrutteringsprocessen og samtidig give mærkbar værdi under ansættelsen, hvis man vælger at bruge profilen aktivt. Vi har meget stor erfaring i at lave personprofiler. Vi arbejder primært med Insights Discovery og DISC.

Som leder kan det også være relevant at få en personprofil, for at få øjnene op for, hvor dine egne forcer og udviklingspunkter ligger, samt hvad du skal være opmærksom på i ledelsen af dine medarbejdere. Og hvis du ønsker personprofiler på hele dit team, kan det naturligvis også lade sig gøre. Forankringen af værktøjet vil i det tilfælde foregå gennem en eller flere team-workshops.

Kontakt os, hvis du vil høre mere.