Test Manager med stor teknisk indsigt og software test erfaring

Brænder du for kvalitetssikring, og vil du gerne være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Q Nation er en virksomhed, der samler de dygtigste konsulenter i Danmark indenfor test og kvalitetssikring. De er kåret til Gazelle virksomhed gennem flere år.

 

Om dig

Du har arbejdet både med test og test management, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt. Du har enten arbejdet som konsulent eller kender til konsulentrollen, og trives derfor i en rolle hvor du med glæde møder vores kunder med faglig stolthed. Du vil gerne udfordre og udfordres på daglig basis af kunder og kollegaer, der ligesom dig er eksperter indenfor test & kvalitetssikring. Du har en god kombination af praktisk ballast og teoretisk viden, som gør dig i stand til at agere i komplekse organisatoriske sammenhænge.

Du skal som Test Manager arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams. Du har en stor forretningsforståelse, og har en tæt sparring med forretningen om behovsafklaring og vurdering af kvaliteten. Samtidig har du evnerne til at sikre testbarheden i user stories, opbygning, vedligeholdelse og etablering af test suiter samt udarbejdelse af testdesign og testcases. Herudover er det vigtigt, at du har erfaring med testeksekvering samt god teknisk indsigt.

 

Dine kvalifikationer

• Du har arbejdet med en eller flere anerkendte testmetoder
• Erfaring med udarbejdelse af teststrategier, testplaner og testrapportering
• Været ansvarlig for estimering af test opgaver
• Rapporteret til styregruppe eller tilsvarende
• Anvendt metrikker til at måle fremdrift og kvalitet

• Omfattende erfaring med test- og fejlstyringsværktøjer
• Erfaring med struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker
• Stærke problemløsningskompetencer, evne til at tænke fremad og sans for detaljer
• Generel forståelse for læsning af programmeringssprog

Vi lægger vægt på, at du er positiv, åben og engageret i dig selv samt dine omgivelser. Du er vant til at samarbejde med projektledere, udviklere og forretningskonsulenter og har drevet test teams bestående af kollegaer med mangeartede kompetencer.

 

Om Q Nation

Q Nation symboliserer kvalitet (Quality) samt en nation af dygtige og passionerede mennesker, der hver dag gør det ypperste for at hjælpe hinanden og kunderne. Vores speciale er test og kvalitetssikring, og vi er både med til at rådgive og kæmpe til det sidste, når vores kunder skal have nye forretningskritiske systemer i luften. Vi tror på, at der skal være kort til beslutningerne, og det skal være nemt både at være kunde og konsulent. På den måde kan vi fokusere på det væsentlige: At gøre en forskel på de projekter, hvor vi er. Det skal samtidigt være sjovt og dynamisk at gå på arbejde, og vi afholder løbende arrangementer af både festlig og faglig karakter hvor dit bidrag er værdsat. Vi har en flad struktur og uformel tone og vægter at man som kollega får stor tillid og opbakning og går på arbejde med glæde og stolthed.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk