Senior Account Executive til spændende og succesfuldt IT-hus i vækst

 

M Networks søger en dygtig og passioneret Senior Account Executive, som kan sælge hele M Networks portefølje, samt pleje og udvikle kunder i deres Enterprise kundesegment. 

Du vil arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer, som kender M Networks portefølje af produkter og services i detaljer, samt blive bindeleddet mellem forretningen og dine kunder primært i Storkøbenhavn. Du får ansvar for top-10 accounts og udvikling af kunder med potentiale. 

 

Ansvarsområder: 

 • Drive aktiviteterne på eksisterende og nye kunder, så du kan arbejde i dybden og langsigtet med dem.
 • Udfordre og inspirere kunderne inden for IT-infrastrukturdisciplinerne, både projekter, drift, support af on-premise og cloud-løsninger.
 • Indgå i dialog med C-level executives for at identificere strategiske muligheder og forretningsudvikling.
 • Arbejde med et mix af produkter, services, cloud-løsninger, IT-konsulenter og Operations.

 

Om dig: 

Med en god teknisk forståelse for IT-infrastruktur og minimum 3 års erfaring med salg af IT, fokuserer du på resultater og motiveres af at opnå dine mål. Du er eksekverende og sikrer, at dine aftaler bliver fulgt til dørs. Du arbejder selvstændigt og struktureret i din salgstilgang og formår at levere kontinuerligt.

 • Har et højt drive og er engageret i at nå dine mål.
 • Har evnen til at skabe gode relationer til både kunder og kollegaer.
 • Sætter en ære i at bidrage til høj kundetilfredshed og får en afgørende rolle i at støtte kunderne med sparring og rådgivning i deres IT-ambitioner.

 

Vi forestiller os, at du har erfaring med: 

 • Være kundens foretrukne sparringspartner gennem tæt relation.
 • Opbygning, udvikling og vedligeholdelse af kunderelationer.
 • Identificering af, hvordan IT bedst muligt understøtter kundernes forretning.
 • Forståelse af kundens IT-strategi med fokus på værdibaseret salgsmetodik.
 • Drive udbud og mindre projekter inkl. opfølgning, budgettering, ansvar for salg og økonomi, samt bevare et overordnet projektoverblik.
 • Erfaring med outsourcing er en fordel.

 

Vi tilbyder dig: 

Vi tilbyder dig et fagligt spændende og udfordrende job med mange gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil arbejde i smukke omgivelser i skønne lokaler i Nivå, hvor der er frokostordning, velordnede arbejdsforhold inklusive pensionsordning og sundhedssikring. Derudover er der et rigtig godt sammenhold og løbende sociale arrangementer. Arbejdspladsen er hybrid, og vi tilbyder en attraktiv lønpakke. 

 

Om M Networks 

M Networks er en af de førende virksomheder indenfor implementering og udvikling af IT-systemer til en bred række af virksomheder. De har en cloud first strategi og er partner på både Azure- og AWS-platforme. M Networks arbejder i alle sektorer med produkter til infrastruktursikkerhed, ligesom de er positioneret bredt i markedet og kundesegmentet er typisk SMB med mellem 50-300 medarbejdere.
De bestræber sig på at skabe en arbejdsplads, hvor det er sjovt at være. De værdsætter høj faglighed, en uformel tone og kunder i øjenhøjde. De har fokus på udvikling af kompetencer og løfter i flok. 

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk