Test Engineers

Brænder du for kvalitetssikring, og vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Q Nation er en virksomhed, der samler de dygtigste konsulenter i Danmark indenfor test og kvalitetssikring. De er kåret til Gazelle virksomhed i både 2021 og 2022.

Om dig

Du har arbejdet med teknisk test eller som kvalitetsbevidst udvikler, og har gerne erfaring som konsulent. Du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Du kommer gerne med erfaring indenfor testautomatisering, performance/loadtest, softwareudvikling, opsætning af miljøer og testdata, og med godt kendskab til teknologier som Selenium/WebDriver, Cucumber, TestComplete, SoapUI, HP UFT, SQL, Python, C# og Java.

Du har ydermere erfaringen med estimering af testopgaver i agile udviklingsprojekter samt en solid værktøjskasse, som giver dig redskaberne til at levere den bedst mulige løsning.

Du skal som Test Engineer arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams. Du har en stor forretningsforståelse, og har en tæt sparring med forretningen om behovsafklaring og vurdering af kvaliteten. Du har lysten til dialogen med kunderne, og sammen har I ansvaret for at udvælge hvilke dele af testen, der bør automatiseres for at sikre det aftalte kvalitetsniveau.

Samtidig har du overblikket til at sikre testbarheden i user stories, opbygning, vedligeholdelse og etablering af test suiter samt udarbejdelse af testdesign, testcases og scripts.

Dine kvalifikationer

• Solid erfaring og lyst til at arbejde med testautomatisering
• Omfattende erfaring med test- og fejlstyringsværktøjer
• Erfaring med struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker
• Stærke problemløsningskompetencer, evne til at tænke fremad og sans for detaljer
• Grundlæggende forståelse af programmeringssprog
• Stærk erfaring med at arbejde med databaser og SQL

Du er som person løsningsorienteret og proaktiv, og stræber efter at opnå høj kvalitet i leverancerne.

Du går målrettet og struktureret til værks med en positiv og udadvendt indstilling. Du har gode kommunikations- og formidlingsevner, og motiveres af den gode dialog med kunderne og dine kollegaer.

Om Q Nation

Q Nation symboliserer kvalitet (Quality) samt en nation af dygtige og passionerede mennesker, der hver dag gør det ypperste for at hjælpe hinanden og kunderne.

Vores speciale er test og kvalitetssikring, og vi er både med til at rådgive og kæmpe til det sidste, når vores kunder skal have nye forretningskritiske systemer i luften. Vi tror på, at der skal være kort til beslutningerne, og det skal være nemt både at være kunde og konsulent. På den måde kan vi fokusere på det væsentlige: At gøre en forskel på de projekter, hvor vi er.

Det skal samtidigt være sjovt og dynamisk at gå på arbejde, og vi afholder løbende arrangementer af både festlig og faglig karakter hvor dit bidrag er værdsat.

Vi har en flad struktur og uformel tone og vægter at man som kollega får stor tillid og opbakning og går på arbejde med glæde og stolthed.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk