Stillings­opslag

Nedenfor kan du se, hvilke åbne stillinger vi pt. rekrutterer til.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en af stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak.

Are you passionate about transforming data into actionable insights that drive business decisions?

You’ll play a crucial role in supporting our organization on its data-driven journey and work with stakeholders across the company to identify key business questions and design and develop BI solutions that enable self-service reporting and visualization.

Du kommer til at arbejde på store spændende projekter, med nogle af Danmarks mest ambitiøse private og offentlige virksomheder.

Du besidder i dag en stærk viden og bred erfaring indenfor cyber-og informationssikkerhed – og kan sammensætte viden på tværs af sikkerhedsdiscipliner.

Are you enthusiastic about safeguarding cyber security, managing information effectively, and ensuring uninterrupted business operations?

We’re seeking a seasoned professional in cyber and information security to join our team. Your role will be instrumental in shielding our organization from cyber threats, ensuring compliance with pertinent standards and regulations, and bolstering business continuity and resilience.

Drømmer du om at være en del af et dynamisk softwarehus i vækst og samtidig blive en ekspert i LessorLøn?

For at trives i denne rolle, er det afgørende, at du tidligere har erfaring med lønadministration, drift og support af lønsystemer, enten fra den private eller den offentlige sektor. Det er en fordel, hvis du ud over løn også har viden om de tilknyttede love og kendskab til overenskomster.

Bunker Holding is expanding its Data Engineering team and is now seeking a Senior Data Engineer. You will work alongside skilled, passionate, and ambitious colleagues who strive for functional excellence and collaboration.

As our new Senior Data Engineer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining scalable data pipelines and architecture using Microsoft Fabric

Bunker Holding is expanding its Data Engineering team and is now seeking a Data Engineer.

You will be part of transitioning data systems from an On-Premise SSIS-based BI system and from Azure Data Platform (based on Azure Synapse) to Microsoft Fabric. All of this is in pursuit of a unified data platform for BI and AI solutions.

Vi søger en engageret og ambitiøs Salgsdirektør til konsulenthus i København.

Hos os får du muligheden for at arbejde tæt sammen med nogle af landets dygtigste specialister og ledere inden for udvikling, løsningsarkitektur, test og kvalitetssikring, og vi har brug for dig, der kan udvikle vores forretning yderligere.

Her har du mulighed for at blive en del af et nyetableret team bestående af 3-4 kolleger, hvor I sammen spiller en central rolle i at skabe en sund og positiv kultur.

Du vil få ansvaret for din egen kundeportefølje, som inkluderer både store og små kunder. Kundeansvaret indebærer bl.a. at sikre at Atea Managed Services lever op til vores aftalte driftsmål og fokus vil ligge på at imødekomme kundernes behov og udvikling gennem change-processer, proaktivt samspil samt effektiv support og fejlretning.

Til Data Driven Teamet i Devoteam søger vi en erfaren Data & Analytics konsulent med primært fokus på Microsoft-platformen.

Du får en vigtig rolle i at identificere og forstå kundens behov og hjælpe dem med at udnytte deres data til at træffe datadrevne beslutninger. Det falder dig naturligt at skabe og vedligeholde stærke relationer med vores kunder i rollen som trusted advisor og internt i teamet agere teknisk spydspids med det arkitektoniske overblik.

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Vi søger Test Engineers til konsulenthus med stort fokus på de sunde værdier og gode vilkår

Du kommer til at arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams. og vi forestiller os du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Vi leder efter en Data Warehouse developer med høj faglighed, erfaring som udvikler og som har lyst til at være med til at sætte standarder for arbejdet med data i DLR.

Sammen med det øvrige team får du ansvaret for data i relation til vores kreditrisiko-modeller, vores udlånsforretning og likviditetsstyring.

Til Aarhus søger vi en ny konsulent der har arbejdet både med test og test management

Du har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt, og trives i en rolle hvor du med glæde møder vores kunder med faglig stolthed. Det er vigtigt, at du har erfaring med testeksekvering samt har en god teknisk indsigt.

Vil du gerne vil være en del af en stærk kultur med fokus på arbejdsglæde, fællesskab og faglig udvikling?

Du har arbejdet med test og test management i mindst 8 år, og har et indgående kendskab til agile udviklingsforløb, risikobaseret test tilgang og testprocesser generelt.

Vi søger Test Engineers til konsulenthus med stort fokus på de sunde værdier og gode vilkår

Du kommer til at arbejde på forretningskritiske projekter i tværfaglige teams. og vi forestiller os du har indsigt i struktureret test, testprocessen og testdesignteknikker, og har arbejdet f.eks. med system-, integrations- og performancetest.

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for Servicedesken i Ateas Managed Service, med ansvar for at lede og udvikle serviceoplevelsen for Ateas kunder?

Du bliver ansvarlig for en Servicedesk med 170 personer, hvoraf 13 er Teamleads og du har 5 Managers i direkte reference, som sammen håndterer IT relaterede henvendelser og problemløsning for danske og svenske kunder.

Vores senest besatte stillinger…

CV Bank

Udfyld nedenstående felter for at sende dine oplysninger og CV til os.

Click or drag a file to this area to upload.

Samtykke

§ I forbindelse med GDPR skal vi have din tilladelse til at opbevare dit CV, som i det her tilfælde er det omkring, hvad du kan og dine arbejdsopgaver.

Kan du godkende nedenstående?

Samtykkeerklæring vedr. opbevaring af CV i 18 måneder samt evt. videregivelse af ansøgning med bilag efter aftale (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.)
§ At vi kan opbevare dit CV i 18 måneder i vores kandidatdatabase til brug for rekruttering i forbindelse med andre stillinger end den stilling, som du har søgt. Formålet er, at vi kan kontakte/rekruttere dig til en matchende stilling.

§ At vi kan videregive din fremsendte ansøgning med bilag (herunder eksempelvis CV, eksamenspapirer mv.) til vores kunde, såfremt vi efter et indledende møde bliver enige om at præsentere dig til en konkret stilling. Formålet med videregivelsen er, at du kan blive rekrutteret til en konkret stilling hos vores kunder.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Tilbagekaldelsen kan ske ved mail til info@talentpeople.dk

Du kan få nærmere information om vores behandling af dine personoplysninger ved at læse vores privatlivspolitik, som findes her.