Data & Analytics Consultant med architect skills

 
Til Data Driven Teamet i Devoteam søger vi en erfaren Data & Analytics konsulent med primært fokus på Microsoft-platformen. Du får en vigtig rolle i at identificere og forstå kundens behov og hjælpe dem med at udnytte deres data til at træffe datadrevne beslutninger. Du vil i stillingen få mulighed for at opbygge/udbygge og benytte din ekspertviden indenfor de nyeste Data & Analytics cloud teknologier, og derigennem hjælpe vores kunder med at realisere de ambitioner, som skal styrke deres fremtidige forretning.

 
Det falder dig naturligt at skabe og vedligeholde stærke relationer med vores kunder i rollen som trusted advisor og internt i teamet agere teknisk spydspids med det arkitektoniske overblik. Du har gennem flere års praktisk erfaring en god forståelse for, hvordan forskellige teknologier sættes bedst i spil med tanke på deres unikke fordele og begrænsninger. Du har evnen til at styre kundeprojekter og nå aftalte leverancer indenfor budget, samt se potentialet i teamet og formidle relevante informationer til de forskellige interessenter med øje for deres faglige ståsted.

 
Du har desuden en naturlig interesse og passion for at holde dig opdateret om de nyeste trends og teknologier inden for Data & Analytics området og får muligheden for bl.a. at sætte retningen for hele Microsoft platformen.

 
Du bliver en del af Data Driven teamet, hvor vi er 60 kollegaer der alle brænder for at arbejde med data i en uhøjtidelig hverdag, præget af entreprenørånd, høj energi og stærkt sammenhold.

 

Vi forstiller os, at du kommer med:

• +5 års erfaring med implementering og konfiguration af Data & Analytics løsninger og bred viden om markedsledende Data & Analytics platforme, bl.a. hele Microsoft platformen
• Erfaring med arkitektur og lysten til at sætte retningen og drive projekterne i mål
• Stærke kommunikations- og præsentationsevner, hvor du trives i at formidle komplekse tekniske
koncepter til både tekniske og ikke-tekniske interessenter
• God forretningsforståelse og strategisk tænkning
• Evne til at opbygge og vedligeholde succesfulde kunderelationer

 

Om Devoteam

Devoteam er et førende digitalt konsulenthus repræsenteret i 20 lande primært i Europa, Mellemøsten og Afrika, med +10.000 ansatte.

Lokalt i Danmark er vi omkring 350 medarbejdere og har to kontorer, ét centralt i København og ét centralt i Aarhus. Vi arbejder med kunder både i den private og offentlige sektor.

I Danmark er vi fordelt på fem forretningsenheder, der hver især arbejder omkring digital transformation på forskellige måder. De fem forretningsenheder er: Cloud (Microsoft Cloud & Google Cloud), N Platform (ServiceNow), Digital Impulse (Management Consulting), Cyber Trust og Data Driven. Vi laver mange projekter med kunder på tværs af vores forretningsenheder og leverer tværfunktionelle løsninger.

Derudover er vi strategiske partnere med AWS, Google Cloud, Microsoft, Salesforce og ServiceNow.

 
Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV til   info@talentpeople.dk