Sales Executive til Data Driven teamet

Trives du i en central rolle indenfor salg af Data & Analytics løsninger, hvor du med din proaktive og nysgerrige tilgang kan skabe gode resultater samt opbygge stærke relationer?

Du vil blive en del af Data Driven teamet og skal gennem din erfaring med salg og interesse for mennesker, afdække potentielle og eksisterende kunders behov og ønsker. Med din erfaring fra konsulent-/projektsalg, stærke forretningsforståelse og indsigt i data, vil du rådgive kunderne i forhold til at træffe vigtige beslutninger baseret på data, og hermed skabe bedre rapportering, automatisering og/eller konsolidering af data.

Du trives i den nære kundedialog, elsker at skabe forretningskritisk værdi for kunderne og sætter en ære i at nå dine salgsmål. Som person er du ambitiøs, åben, lyttende og løsningsorienteret.

Du kommer til at blive en del af et team, der er eksperter i at hjælpe virksomheder med at få mere ud af deres data. Vi har omkring 60 højt specialiserede datakonsulenter på vores team, og har brug for dig, der kan udvikle vores forretning yderligere.

 

Vi forstiller os, at du kommer med:

• +3 års erfaring indenfor konsulent-/projektsalg
• God forståelse for IT, data & analytics
• Styrke eksisterende kunderelationer samt identificere og opsøge nye kundepotentialer
• Forretningsorienteret, proaktiv og nysgerrig
• Ekstrovert teamplayer, der er selvkørende og skaber god energi omkring sig – såvel hos kunder som blandt kollegaer
• Stærk formidler, både på dansk og engelsk

 

Om Devoteam

Devoteam er et førende digitalt konsulenthus repræsenteret i 20 lande, primært i Europa, Mellemøsten og Afrika, med +10.000 ansatte.

Lokalt i Danmark er de omkring 350 medarbejdere og har to kontorer: ét centralt i København og ét centralt i Aarhus. Devoteam arbejder med kunder både i den private og offentlige sektor.

I Danmark er de fordelt på fem forretningsenheder, der hver især arbejder omkring digital transformation på forskellige måder. De fem forretningsenheder er: Cloud (Google og Microsoft), N Platform (ServiceNow), Digital Impulse (Management Consulting), Cyber Trust og Data Driven. Devoteam laver mange projekter med kunder på tværs af vores forretningsenheder og leverer tværfunktionelle løsninger. Derudover er de strategiske partnere med AWS, Google Cloud, Microsoft, Salesforce og ServiceNow.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV til   info@talentpeople.dk