Erfaren Cyber Security Consultant

Hvis du har lyst til at være en del af et positivt og dynamisk team, som dagligt hjælper de største danske virksomheder, så er Devoteam Cyber Trust noget for dig. Devoteams kunder efterspørger hjælp og derfor har de brug for dig til at minimere sikkerhedstrusler og skabe reelle forandringer for deres kunder.

Devoteam mener ikke at sikkerhed skal gøres til mere end det er. Sikkerhed er som alle andre domæner noget, som skal planlægges og koordineres – og hvor mennesker, teknologi og processer skal passe sammen. Derfor skal du være med på at tænke IT-sikkerhed bredere end tekniske kontroller, men også være med til at sætte rammen for hvordan Devoteam nu og på sigt, løfter kundernes sikkerhedsniveau.

 

Bliv nøglespiller i Devoteams innovative Cyber Trust Team

I din dagligdag vil du samarbejde med 20 dygtige konsulenter inden for cyber-og informationssikkerhed i Danmark. Inden for IAM teamet har Devoteam både tekniske IAM specialister med dyb produktviden, men også konsulenter der udfører bredere strategisk IAM rådgivning.

Devoteam har samlet set 800+ cyber- og informationssikkerhedskonsulenter fordelt på 17 lande – og 98% af deres konsulenter er certificeret på området. Konsulenternes primære opgave er, at rådgive og implementere brugbare sikkerhedsløsninger, der fungerer i praksis og gør en forskel i dagligdagen for deres kunder.

Din baggrund

Du kommer til at arbejde på store spændende projekter, med nogle af Danmarks mest ambitiøse private og offentlige virksomheder. Din opgave bliver at:

 • Lytte og forstå behov og udfordringer i kundernes dagligdag
 • Rådgive kunder i forhold til retning og indsats indenfor cyber sikkerhed
 • Implementere fremtidens løsninger indenfor IAM
 • Opretholde og vedligeholde IAM løsninger
 • Strømline håndteringen af identiteter og adgange

Hvis du samtidig har mod på og flair for lederskab er der mulighed for at få rollen som teamleder (fagligt fyrtårn) inden for IAM området i Cyber Trust.

IAM ses ofte som en teknisk øvelse, og ikke en forretningskritisk disciplin. Devoteam mener dog ikke, at de to komponenter kan adskilles. Derfor bliver din faglige viden om cyber- og informationssikkerhed også sat i en forretningsmæssig kontekst, hvor du evner at sætte dig i kundens sted, mens du udfordrer, inspirerer og finder nye løsninger. Gennem governance, processer, teknologi og services sikres effektivitet, compliance og større tryghed i den digitale virksomhed

 

For at kunne lykkes i rollen forventer vi at du

 • Har stærk viden og bred erfaring indenfor IAM og cyber-og informationssikkerhed – og kan sammensætte viden på tværs af sikkerhedsdiscipliner
 • Har solid kendskab og hands-on erfaring fra implementering af IAM løsninger (f.eks. Omada, Azure AD, SailPoint, Okta, osv.)
 • Har viden om IAM governance og -arkitektur, og kan tale ind i hvordan komponenter spiller sammen med de forskellige ansvarsområder, roller og styringsprocesser
 • Har gode kommunikative og formidlingsevner
 • Kommer fra en stilling i en konsulentvirksomhed, eller har tidligere erfaring fra konsulentbranchen
 • Er struktureret og kvalitetsbevidst
 • Er nysgerrig, udadvendt og med passion for cyber- og informationssikkerhed

Dine kolleger kan beskrive dig som positiv og bidragende til et godt arbejdsmiljø. Du besidder et stort drive og er ikke bange for at udfordre status quo og agere beslutningstager. Derfor skal du også trives i et miljø, hvor frihed under ansvar forfølges.

Vi tilbyder

Devoteam er et førende digitalt konsulenthus repræsenteret i 20 lande, primært i Europa, Mellemøsten og Afrika, med +10.000 ansatte. Lokalt i Danmark er de omkring 350 medarbejdere og har to kontorer: ét centralt i København og ét centralt i Aarhus. Devoteam arbejder med kunder både i den private og offentlige sektor.

I Danmark er de fordelt på fem forretningsenheder, der hver især arbejder omkring digital transformation på forskellige måder. De fem forretningsenheder er: Cloud (Google og Microsoft), N Platform (ServiceNow), Digital Impulse (Management Consulting), Cyber Trust og Data Driven. Devoteam laver mange projekter med kunder på tværs af vores forretningsenheder og leverer tværfunktionelle løsninger. Derudover er de strategiske partnere med AWS, Google Cloud, Microsoft, Salesforce og ServiceNow.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV til   info@talentpeople.dk