atea KAM

Vice President til Software & LCM Services

Stærk visionær leder med erfaring i digitale transformationer

”Software & LCM Services” dækker en bred vifte af kunder på både det offentlige og det private marked, og den klare målsætning er, at være kundens foretrukne rådgiver, når der investeres i ny teknologi på software. De 5 teams i Software & LCM Services dækker hele værdikæden af softwareleverancen, fra aftaleindgåelse, til drift, support og udvikling samt consulting ydelser.

Software har stor betydning for Ateas videre udvikling og vækst. Du får et omfattende budgetansvar på ca. 2 mia. DKK samt en division med knapt 50 kolleger, der alle brænder for at støtte op om softwareleverancen.

 

Dine primære opgaver

Som VP for Software & LCM Services har du reference til René Lange, SVP for Hybrid Platforms & Information. Du indgår i ledelsesteamet for Hybrid Platforms & Information Management og står selv i spidsen for din egen ledergruppe i Software regi, hvor du har 5 ledere i direkte reference. I rollen som VP for Software og LCM Service har du en stor snitflade ud i organisationen, og vil have tæt samarbejde med andre divisioner. Dertil får du naturligvis en tæt dialog og sparring med de øvrige VPs i ledergruppen indenfor Hybrid Platforms, Information Managements & Cloud Sales.

Atea står overfor en omfattende digitalisering, hvor du som VP for Software & LCM Services får en afgørende rolle. Du formår at bevare det langsigtede fokus i en omskiftelig hverdag, hvor de strategiske indsatser og den digitale transformation er synlige og flytter organisationen. Digitaliseringen indebærer i høj grad at arbejde med effektiviseringer af arbejdsgange, processer og data.

Samtidig bliver du ansvarlig for at organisere og transformere hele Software organisationen fra en primært transaktionel forretning til i højere grad at være en Service forretning. Det kræver flere indsatser, men udarbejdelse af servicekatalog og definering af leveranceorganisation og support levels er essentielt.

Både digitalisering af software salg samt opbygning af Service Management er høje prioriteter i din rolle. Endelig er det din opgave at sikre, at vi når i mål med de økonomiske mål, samt målene på både kunde- og medarbejdertilfredshed – begge skal naturligvis være i top.

 

Om dig

Du vil få succes i rollen, hvis du forstår at forandre samt forankre de ændringer, som vi løbende står overfor. Derudover er du struktureret, ambitiøs og formår at bevare overblikket samtidig med at du er i stand til at omsætte kompleks information.

Som strategisk leder brænder du for at drive en transformation og sætte den fremtidige organisation. Du formår at få alle med, og bruger dine stærke kommunikative og menneskelige egenskaber til at din division står stærkere og udvikler sig sammen.

Din brancheerfaring er mindre relevant; vigtigst er at du har evner og lyst til at skabe vores fremtidige softwareleverance organisation med det rigtige mindset, og har erfaring fra en lignende strategisk rejse.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer og erfaringer med dig:
• Kompetent ledelse af ledere
• Sikre motivation og fremdrift i et stærkt team
• Sætte den strategiske retning fra en større organisation
• Digital transformation og optimering af arbejdsgange og processer
• Gode kommunikationsevner i skrift og tale, og på dansk og engelsk

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk