Udvikler til spændende scale up virksomhed

Har du god erfaring med udvikling, og er du klar til at træde ind i en rolle, hvor du kommer til at sætte retningen sammen med resten af teamet?

Vi søger for Hverdag.dk en passioneret udvikler, som motiveres af at have hands-on i koden. Det er en fordel hvis du også har erfaring med at være en del af processen omkring design og arkitektur. Du bliver en stjernespiller på et stærkt hold, hvor du i høj grad kan sætte dit eget aftryk og samtidig udvikle dine faglige kompetencer.

 

Dine ansvarsområder:

Du vil tage del i udviklingen omkring optimering af 12 webshops sammen med teamet på i dag 5 udviklere. Hverdag.dk er i vækst og forventer at åbne en ny webshop hvert kvartal fordelt over hele Europa. Derfor vil der også være fokus på API og integrationer. Du vil også få en central rolle i forhold til integrationen mod eksterne udbydere og gerne have en god forståelse for infrastruktur i skyen.

Det er vigtigt, at du har en struktureret tilgang, da du både skal arbejde med og udvikle logistiksystemet. Det er ikke et krav at kende til området, da du hurtigt vil få den nødvendige domæneviden. Hverdag.dk er i proces med at udskifte deres hosted webshopløsning, med en egenudviklede løsning, hvorfor du gerne må have naturlig interesse for det.

 

Hvem er du?

Du har formentlig en relevant uddannelsesmæssig baggrund, men du kan også være selvudlært med den rette erfaring. Det vigtigste er, at du har viljen og et godt drive. Som person er du struktureret, god til at overholde deadlines og dygtig til byde ind i teamet. Du trives i et ungt miljø med en stærk teamkultur, får løst dine opgaver og nyder at være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på både drift og udvikling.

Generelt forventer vi at du har:
• Erfaring med backend udvikling
• Gerne erfaring med proces-, tests- og designfaser
• Gerne erfaring med Javascript

Det primære system er udviklet i Ruby on Rails, men med en bred kodeerfaring kan du sagtens komme fra andre programmeringssprog, selvom det naturligvis er en fordel, hvis du har konkret erfaring med Ruby
 

Din nye arbejdsplads

Hverdag.dk er en del af Group Logistic ApS. Du vil træde ind i et inspirerende arbejdsmiljø, fuld af samarbejde i en uformel omgangstone hos en moderne og fleksibel arbejdsplads. Der har udover de traditionelle arrangementer bl.a. fredagsbar, bordtennis i køkkenet og en løbeklub på vej.

Alle tager ejerskab og er en del af den fælles succes. Du bliver derfor en del af et team med god energi, højt tempo og fokus på kvalitet. Hverdag.dk arbejder med høj faglighed og er god til at hjælpe og udfordre hinanden.

 
Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk

 
Baggrunden for Hverdag.dk er egentlig ganske simpel. Det er for dyrt at købe ind i Danmark. Uanset, om det er i butik eller online. Lanceringen af Danmarks nye medlemsklub er derfor et opgør med den måde, detailhandlen og dagligvaremarkedet fungerer på i dag, hvor flere fordyrende led lægger ekstra til prisen, så forbrugerne ender med regningen.