Systemarkitekt

Til markedsførende softwarehus

Er du klar til at tage det arkitektoniske lederskab for store SaaS løsninger i vækst?

Til Lessor Group’s løn og HR-systemer, kigger vi efter en teknisk erfaren systemarkitekt, der har overblikket over softwarearkitekturen, IT-miljøet og kan tage beslutninger om, hvordan vi bedst udvikler nye features med mere.

Opgaven:

I din position som Systemarkitekt vil du være ansvarlig for at have det tekniske overblik over et specifikt produkt. Du bliver ansvarlig for, at produktets arkitektur opfylder de aktuelle krav, og er i stand til at imødekomme fremtidige udfordringer og behov i tråd med virksomhedens overordnede mål. Samtidig vil du deltage aktivt i initiativer til at fremme og rådgive om nye teknologiske fremskridt på tværs af koncernen samt sikre en integreret teknologisk retning, der er i overensstemmelse med den overordnede forretningsstrategi.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med Product Managers og Lead Developers samt indgå i et fælles fagligt community centreret omkring IT-arkitektur. Sammen vil I definere det arkitektoniske tekniske landskab for LessorLøn, Lessor Workforce, Danløn og Emply HCM platformen. Herudover vil der være fokus på at udvikle det tyske marked.

I jobbet som systemarkitekt skal du:
• Tage ejerskab for produktets systemarkitektur
• Identificere potentielle udfordringer for at muliggøre rettidige løsninger
• Sparre med Lead Developers om hvilke løsninger der bedst understøtter den tekniske vision
• Rådgive Product Management vedrørende roadmaps og tekniske afhængigheder samt formidle arkitekturen til interessenter på alle niveauer
• I samarbejde med CTO vil du være med til at fremme og rådgive om nye teknologiske fremskridt på tværs af koncernen

Kvalifikationer:

Med en teknisk baggrund inden for områder som systemarkitektur og softwareudvikling, besidder du den ekspertise, der er nødvendig for at navigere komplekse udfordringer og træffe beslutninger baseret på viden. Du har arbejdet med udvikling af webapplikationer i situationer med mange brugere og har en solid forståelse for, hvordan API’er spiller en central rolle i udviklingen af moderne løsninger. Du er drevet af at skabe løsninger og lægger stor vægt på vigtigheden af vidensdeling og målrettet samarbejde. Samtidig med at du er analytisk med en ambitiøs tilgang til dit arbejde, stræber du efter at udvikle dig.

Vi forventer du har:
• En relevant teoretisk baggrund på bachelor niveau eller højere
• Erfaring med systemarkitektur og agile udviklingsmetoder
• En høj faglig integritet der sikrer kvalitet gennem en vedholdende indsats for at gøre tingene rigtigt
• Evnen til at opnå kompromisser i situationer med modstridende mål samt mestre god kommunikation
• For at trives i denne rolle er det essentielt at demonstrere en afbalanceret kombination af engagement, beslutsomhed og evnen til at påvirke. En proaktiv og handlekraftig tilgang, der samtidigt er solidt underbygget af viden, vil også være en afgørende faktor for succes.

Du vil blive tilknyttet Lessor Groups kontor i Allerød.

Lessor Group tilbyder:

Som systemarkitekt i Lessor Group får du en spændende stilling i et softwarehus i vækst med gode værdier og sund økonomi. Du arbejder i lækre lokaler i Allerød, hvor der er eget fitnessrum, kantine og en alsidig personaleforening. For Lessor Group er det afgørende, at du er motiveret og trives som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv harmonerer. Ud over muligheden for hjemmearbejde, tilbyder de blandt andet kurser og videreuddannelse med det formål at fastholde og skabe trivsel og engagement.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk