Key Account Manager til konsulenthus i Aarhus

Vi søger en engageret, proaktiv og erfaren Key Account Manager til et mindre konsulenthus i Aarhus. Her får du muligheden for at arbejde tæt sammen med nogle af landets dygtigste specialister og ledere inden for test og kvalitetssikring, og vi har brug for dig, der kan udvikle forretningen yderligere.

 

Om dig

Med et solidt netværk, kendskab til de gængse udviklingsprocesser og erfaring med at udvikle og drive salgsprocessen, går du forrest, hjælper med at åbne døre og opbygger en stærk pipeline.

Du trives i den nære kundedialog, elsker at skabe forretningskritisk værdi for kunderne og sætter en ære i at nå dine salgsmål. Du opsøger nye forrentningsmuligheder, arbejder både strategisk og operationelt, og er konstant motiveret af at vækste forretningen. Dette kræver ikke blot forretningsindsigt og markedsforståelse, men også evnen til at skabe og styrke relationer, hvilket du mestrer med en imødekommende og professionel tilgang.

Som Key Account Manager vil du være ansvarlig for både at skabe ny forretning og pleje relationerne til vores eksisterede kunder. Du vil sikre, at vores kunder er tilfredse samtidig med at vores fastansatte konsulenter trives, er motiverede, samt at deres behov bliver mødt. Endelig vil du arbejde tæt sammen med både kunder og konsulenter for at sikre en høj kvalitet i vores leverancer og opretholde service af højeste kvalitet.

 

Dine kvalifikationer:

Som person er du ambitiøs, åben, lyttende og løsningsorienteret. Din forståelse for kunders behov, forretningen og kommunikative evner er afgørende. Du arbejder dedikeret, er omstillingsparat og en inspirerende sparringspartner for både kunder og kollegaer. Endelig falder det dig helt naturligt at drive salgsprocessen og skabe netværk.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til risikobaseret test og testprocesser generelt.

Derudover forestiller vi os, at du kommer med følgende kvalifikationer og erfaringer:

  • Orkestrere salgsprocessen med fokus på nysalg samt at styrke eksisterende kunderelationer
  • Har et eksisterede og relevant kundenetværk at bygge videre på
  • Forretningsorienteret, proaktiv og nysgerrig
  • Udadvendt teamplayer, der er selvkørende og skaber god energi omkring sig – såvel hos kunder som blandt kollegaer
  • Stærk formidler, både på dansk og engelsk

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk