Erfaren kundesupporter til Danløn

Brænder du for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse? Din personlighed er det vigtigste redskab, du tager med dig på arbejde. Da du er i kontakt med vores kunder hver dag, er det vigtigt, at dine værdier matcher vores – både for din egen og for vores skyld.

 

Om jobbet

Din primære opgave vil være at yde vores Danløn-kunder support af højeste kvalitet – både mundtligt i telefonen og skriftligt i vores supportforum. Langt størstedelen af Danløns kunder er danske – derfor skal du kunne tale og skrive flydende dansk.

Mia Veldorm, Commercial Lead & Head of Danløn Support, uddyber: “I support-teamet har service og samarbejde med kunderne højeste prioritet. Vi gør altid vores bedste for at gøre en forskel. Selvom hverdagen kan være travl, har vi altid tid til at tage os af hinanden, samtidig med at vi sørger for, at vi også har det sjovt.”

Du vil blive en del af supportteamet, som i øjeblikket består af 10 medarbejdere og 6 konsulenter.

Christina, som er kundesupporter, beskriver det daglige arbejde i Danløns supportteam: “Som supporter er du i kontakt med mange forskellige typer af kunder – både skriftligt og i telefonen. Du skal have forståelse for den enkelte kundes faglige niveau såvel som føling med de mere personlige præferencer, så du kan vejlede på den bedst mulige måde. Vi får ros fra vores kunder hver dag, og det er meget tilfredsstillende at hjælpe dem med at løse deres udfordringer. Som team støtter vi hinanden og har det samtidig sjovt med hinanden.”

 

Om dig

Du skal som minimum have 2 års lønerfaring og gerne med fokus på Danløn, en positiv indstilling og ønsket om at gøre en forskel.

Som supporter i Danløn er det vigtigt, at du:

  • har minimum 2 års lønerfaring og gerne erfaring med Danløn
  • har erfaring med og kan lide at yde kundeservice af højeste kvalitet – både mundtligt og skriftligt
  • er en holdspiller
  • er nysgerrig og søger de gode løsninger
  • trives med deadlines

Vi har ingen konkrete krav til uddannelse. Måske du har uddannet dig inden for regnskab og derefter oparbejdet 2-5 års praktisk erfaring i virksomheder med lønmæssig kompleksitet – hvor du herefter er blevet 100 meter-mester indenfor løn.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med vejledning i danske lovregler som for eksempel ferieloven. Indsigt i bogføring vil være en yderligere fordel. Det er vigtigt, at du er serviceminded og har en god situationsfornemmelse, så du er i stand til at føre gode og konstruktive samtaler med kunder og kolleger.

Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk og er fortrolig med engelsk.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en softwarevirksomhed i vækst med stærke værdier og en sund økonomi.

Du bliver en del af en organisation, der er kendetegnet ved en høj grad af gensidig anerkendelse. Det er afgørende, at du trives og motiveres både fagligt og personligt, og at dit arbejdsliv og privatliv er i balance. Du kan være sikker på at blive varmt modtaget, og at vi har en onboarding-plan klar til dig.

Stillingen er en fuldtidsstilling med base i vores dejlige lokaler i Allerød. Efter oplæringsperioden vil der være mulighed for en hybridarbejdsplads efter aftale med din leder. Du vil også få glæde af:

  • pensionsordning
  • fleksible arbejdstider
  • kantineordning
  • fitness-lokale
  • en aktiv personaleforening

 

Om os:

Mere end 80.000 virksomheder bruger Danløn til at aflønne deres medarbejdere. I supportteamet hjælper og vejleder vi vores kunder i brugen af Danløn.

Vi er meget stolte af vores Net Promoter Score, som ligger på over 90, og som er resultatet af at være til stede, effektiv og professionel i dialogen med kunderne.

Danløn er en del af Lessor Group som er ejet af den amerikanske softwarevirksomhed Paychex, der er markedsleder inden for HCM-løsninger i USA. Vi vokser hurtigt, og vores næste skridt er at komme ind på det europæiske marked. Du kan læse mere på www.paychex.eu

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk