atea KAM

Software Sales Specialist – IBM & Red Hat

Atea søger en Software Sales Specialist som med sin ekspertviden vil indgå i et dedikeret salgsteam til at fremme markedsføringen og salget af IBM’s produkt- og løsningsportefølje for IBM Cloud, Hardware, Software, Security, Data & AI.

Sammen med dygtige kolleger får du ansvar for salg af IBM til eksisterende kunder, opbygning af relationer til nye kunder samt fastholde og udbygge relationen til leverandøren. Det er en spændende og ansvarsfuld rolle med stor grad af frihed og ansvar.

 

Dine primære opgaver

Teamet du træder ind i har fokus på salget af IBM’s løsninger, og du vil være i tæt dialog med sælgere, forretningen og samarbejdspartnere i hele salgsprocessen, hvor du vil yde teknisk rådgivning og vejlede alle interessenter i salget.

Vi forestiller os du bidrager med:
• Udarbejdelse af planer for afsætningen af IBM’s portefølje gennem Atea
• Præsentation og rådgivning af IBM’s løsningsområder både internt og eksternt
• Specialistviden
• Design af løsninger
• Deltagelse på kundemøder

 

Om dig

Du er udadvendt og er i stand til at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer. En af dine vigtigste kompetencer er nemlig samspillet med andre. Du samarbejder bredt i Atea med dygtige og motiverede folk fra både leverance- og salgsorganisationen.

Du kan lide at fordybe dig og sætter en ære i at være ekspert inden for et område.

Du er lyttende og taler kundens sprog, og som facilitator trives du med at levere tekniske præsentationer og produktdemonstrationer.

 

Kvalifikationer

Du er forretningsorienteret og relationsskabende, og har evnen til at agere som Software Sales Specialist ved hurtigt at skabe faglig tillid som teknisk sparringspartner hos relevante interne og eksterne kontaktpersoner.

Desuden forestiller vi os at du har:
• Erfaring med rådgivende salg inden for IBM’s løsninger, arkitektur og design
• Viden om IBM’s produkt- og løsningsportefølje
• Relevante eksamener og akkrediteringer
• Gode kommunikations- og formidlingsevner

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk