Oplev Grønland – Bliv en del af vores eventyr!

 

Spændende rolle som Service Delivery Manager i Nuuk venter på dig

 

Drømmer du om en unik karriereoplevelse og samtidig lyst til at udforske det smukke Grønland?

Combys Nuuk-kontor søger en dedikeret Service Delivery Manager til at være det centrale bindeled mellem vores IT-leverancer og vores kunder og eksterne partnere.

 

Rollen:

Din base bliver i hjertet af Grønland, i Nuuk, hvor den fantastiske natur og unikke kultur venter på at blive udforsket. Som Service Delivery Manager vil du få muligheden for at præge din egen rolle. Din indsats vil ikke kun være med til at sikre, at vores kunder får den service og kvalitet, de fortjener, men også give dig en unik oplevelse for livet, hvor du kan indånde den særegne atmosfære, som Grønland har at byde på.
Vi tilbyder boligfaciliteter til dig og din familie i henhold til gældende regler, hvilket gør overgangen til livet i Grønland lettere.

 

Dine opgaver:

• Identificere, forstå og dokumentere kundens nuværende og fremtidige servicekrav.
• Sikre overholdelse af driftsrelaterede servicemål i samarbejde med Event-teamet.
• Opbygge og vedligeholde stærke relationer med både interne og eksterne interessenter i det grønlandske miljø.
• Proaktivt rådgive kunder om forbedringer for stabil og sikker drift og samtidig integrere dig i Grønlands unikke arbejdskultur.
• Facilitere samarbejde mellem eksterne partnere og leverandører i Grønland.
• Optimering og forbedring af processer i samarbejde med lokale interessenter.

 

Om dig:

• Solid erfaring inden for tilsvarende IT-driftsroller.
• Teknisk fundament og komfortabel dialog med teknikere.
• Relevant uddannelse og ITIL-certificering eller tilsvarende erfaring.
• Struktureret, detaljeorienteret og med et stort personligt drive.
• Teamplayer med en positiv og hjælpsom attitude, klar til at indgå i det grønlandske fællesskab.

 

Om Comby

Comby er en grønlandsk-ejet IT-virksomhed med hovedsæde i Nuuk og kontor i Danmark. På nuværende tidspunkt er de ca. 60 kollegaer. Deres primære forretningsområder er Managed Services (fuld drift af IT) – hvor de blandt andet holder liv i 3.000 arbejdsstationer. Internet til både private og erhverv samt Hosting af over 750 servere. Comby spænder dog utroligt bredt og leverer også telefoniløsninger, almindelig hardware samt projektledelse og andre konsulentydelser.

 

Tag springet til Grønland og gør en forskel!

Vi ser frem til at byde en passioneret Service Delivery Manager velkommen til vores team og til Grønland! Din indsats vil ikke blot gøre en forskel for vores kunder, men også give dig en unik oplevelse for livet. Ansøg nu og bliv en del af dette spændende eventyr!
Stillingen kan være enten tidsbegrænset, f.eks. 1 år, eller uden tidsperiode, afhængigt af dine præferencer og tilgængelighed. Dansk ansættelsesret er også gældende i Grønland.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk