Senior udvikler med stærke IT-arkitektur skills

Har du solid erfaring med at tegne IT-arkitektur, og vil du være med til at sætte dit aftryk i en vækstvirksomhed?

Du bliver en stjernespiller på et stærkt hold, hvor du i høj grad vil kunne sætte dit eget aftryk og samtidig kunne udvikle dine faglige kompetencer. Du vil arbejde tæt sammen med teamets IT-projektleder, der tager sig af alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om det, du brænder for – at kode og tegne arkitekturen.

Dine ansvarsområder:

Du får ansvaret for optimering af Hverdag.dk´s 9 webshops samt deres andre platforme; særligt inden for udviklingen af arkitekturen, så der effektivt kan håndteres flere vertikaler. Du vil have handsOn i koden. Samtidig må du gerne have en god forståelse for infrastruktur i skyen.

Det er vigtigt, at du har en struktureret tilgang, da du både skal arbejde med og udvikle logistiksystemet. Det er ikke et krav at kende til området, da du hurtigt vil få den nødvendige domæneviden.

Du vil også få en central rolle i forhold til integrationen mod eksterne udbydere.

Hvem er du?

Du har formentlig en baggrund som datalog eller softwareingeniør, men du kan også være selvudlært med den rette erfaring. Det vigtigste er, at du er kompetent indenfor at tegne IT-arkitektur.

Generelt forventer vi at du har:
+3 års erfaring med at tegne IT-arkitektur
+5 års erfaring med backend udvikling
Gerne erfaring med Javascript

Det primære system er udviklet i Ruby on Rails, men med en bred kodeerfaring kan du sagtens komme fra andre programmeringssprog.

Som person er du struktureret og god til at overholde deadlines og er dygtig til at skabe et godt samarbejde i teamet, da du får en afgørende rolle.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et team med god energi, højt tempo og fokus på kvalitet.
Hverdag.dk arbejder med høj faglighed og er god til at hjælpe og udfordre hinanden.
Du vil træde ind i et inspirerende arbejdsmiljø, fuld af samarbejde i en uformel omgangstone hos en moderne og fleksibel arbejdsplads.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk

Baggrunden for Hverdag.dk er egentlig ganske simpel. Det er for dyrt at købe ind i Danmark. Uanset, om det er i butik eller online. Lanceringen af Danmarks nye medlemsklub er derfor et opgør med den måde, detailhandlen og dagligvaremarkedet fungerer på i dag, hvor flere fordyrende led lægger ekstra til prisen, så forbrugerne ender med regningen.