atea KAM

Passioneret og ambitiøs salgschef til Ateas Hybrid Datacenter afdeling i Ballerup

Atea søger en salgschef til Hybrid Datacenters tekniske salgsafdeling i øst, der i sin daglige ledelse skal sikre salg af både Datacenter løsninger, drift og support i samarbejde med KAM salgsorganisationen og øvrige forretningsområder i Hybrid Platforms (Infrastruktur).

 

Dine primære opgaver

Du vil få ansvar for en selvkørende afdeling, hvor dit primære fokus er ledelse af dine fagligt stærke medarbejdere samt salgsplanlægning og strategiudvikling. Du har en hyppig kontakt til producenter, distributører, kunder og salgsledelsen, og vil indgå i ledergruppen i Hybrid Platform.

Du har teknologisk indsigt og viden om datacenter samt hybride platforme. Det vil være en fordel, at du har erfaring med change management og processer. Det er et krav, at du har erfaring med salg af datacenterydelser.

 

Om dig

Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende rolle og har gode lederegenskaber. Du har et stort drive og er passioneret omkring ledelse.

Du har lysten til at lede en gruppe meget dedikerede og erfarne tekniske sælgere, og har kompetencen til at arbejde på tværs af organisationen. Du kan hurtigt sætte dig ind i nyt stof, om det er udbudssager eller ny teknologi. Du har fokus på KPI’er, pipelinestyring og forecast, samtidig med at du har øje for, at dit team trives. Samarbejde er grundstenen til at nå dine mål.

 

Kvalifikationer:

• Ledelse af tekniske salgsmedarbejdere
• Gode lederegenskaber
• Change Management erfaring
• Teknologisk indsigt og viden om Datacenter og Hybrid Platform
• Strategisk partnersamarbejde
• Erfaring med tilbud og udbudssager
• Salgsplanlægning og eksekvering
• Strategi sparring

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

Kulturen hos Atea er åben og ærlig. Der er generelt en flad struktur og en uformel tone, og der er fokus på personlig trivsel og udvikling. Atea ønsker at fremme stort personligt engagement.

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk