atea KAM

Sales Executive med fokus på Managed Services og Cloud

– gerne med ambition om salgsledelse

I et IT-landskab under hastig forandring, er det vores ambition at være kundernes foretrukne partner til at aflaste IT afdelingen ved at lægge hele eller dele af deres IT-drift hos Atea. Vi sørger for grønne lamper, høj sikkerhed og budgettérbar økonomi samtidig med at kundens IT kan fokusere på at understøtte forretningen og udvikle samt vækste deres egen organisation/virksomhed.

Vores fundament indenfor Cloud er, at vi mener, at vores kunders fremtidige infrastruktur er en Hybrid – en blanding af On-premise, Atea Services og Public Cloud. Og vi skal hjælpe kunderne med at finde det mix, der passer til deres behov.

 

Din rolle

I denne rolle som Sales Executive vil du indgå som en del af vores salg og presale team for Managed Services. Vi er en afdeling på 25 personer der dækker det danske marked i samarbejde med Key Account teamet.

Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle en stærk pipeline, herunder udvikling og udbygning af relationer til nye og eksisterende kunder med henblik på et langt og værdiskabende samarbejde. Yderligere vil du skulle arbejde med strategi og markedsplanlægning for nye Cloud-løsninger fra Atea samt Azures servicekataloger.

For den rette kandidat er der i denne stilling også mulighed for at tage en team-lead eller salgschef rolle for et dedikeret team i vest – men vigtigst af alt er, at du forstår dynamikken i komplekst løsningssalg og Managed Services og formår at være med til at ”løfte i flok”. Vest afdelingen består af meget erfarne specialister som hjælper og støtter hinanden. Tonen er uformel, men kvaliteten er og skal være i top på vores rådgivning af kunderne og det materiale vi leverer.

 

Dine primære opgaver

I dagligdagen vil du både få et medansvar for en portefølje af eksisterende kunder, og være med til at sikre udviklingen af Ateas engagement med kunden. Ligeledes skal du sammen med KAM organisationen identificere, udvikle og vinde ny forretning til Atea Managed Services.
Af konkrete opgaver kan fremhæves:
• Salg til nye kunder samt vedligeholdelse og udvikling af den eksisterende kundeportefølje, inklusive:
– Udarbejdelse af tilbud
– Yde Sparring og inspiration til kunderne (sammen med evt. Arkitekter)
– Udarbejdelse og tilretning af kontrakter
– Deltagelse i statusmøder hos de eksisterende kunder hvor man har ansvaret
– Opdatere og vedligeholde en sund pipeline
– Udbudsbesvarelse
• Koordinerende og samarbejdende rolle i overdragelsen mellem salg og leverance.

 

Dit ansvar

Du deltager i kundeteams og sikrer at kunderne introduceres for øvrige relevante services og ydelser, samt medvirker til at identificere nye opportunities. Du arbejder tæt sammen med de ansvarlige Service Delivery Managers og Key Account Managers og tilsikrer, at der er en fælles forståelse for samarbejde med kunden og herigennem sikrer, at de ansvarlige for den daglige leverance medvirker til udviklingen af samarbejdet. Samtidig driver du salget på nye kunder samt gentegninger på eksisterende aftaler.

Som leder vil du yderligere tage ansvar for teamets trivsel og salgsledelse i form af 1:1, MUS, tavlemøder, ressourceallokering, administration og eskalation. Samtidig vil du sikre samarbejdet på tværs med gatemøder, Go-2-market planer.

 

Succeskriterier

Du får en stor samarbejdsflade i organisationen, hvor du vil møde dygtige, motiverede og professionelle kollegaer, fra såvel Ateas leveranceorganisation samt specialister og Account Managers i vores kundedivisioner.
Det interne samarbejde er kritisk for din og teamets succes, og det derfor essentielt, at du har evnen til at skabe og vedligeholde gode relationer på tværs af Atea. Du skal dermed være en naturlig ”go-to” person for KAM organisationen, således de føler sig trygge i at tage dig med på kundemøder/sager.
Som Sales Executive er det dig, der skal tage det kommercielle ansvar på dine kundesager og sikrer, at aftalerne afspejler de leverede services, til rette pris og understøtter en høj kundetilfredshed.

 

Faglige og personlige kvalifikationer

• Du har flere års erfaring med løsningsorienteret salg inden for Cloud/Outsourcing-services til større private virksomheder eller offentlige organisationer og kan dokumentere gode salgsresultater
• Du er udadvendt og er i stand til at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer med både kunder og kolleger
• Du er resultatorienteret og energisk og trives med at arbejde i en performancekultur
• Du har et godt fundamentalt kendskab til IT-infrastruktur, og kan også sparre med kunden på et forretningsmæssigt niveau
• Du arbejder struktureret og analytisk, og forstår at overholde en deadline samt sikre kvalitet
• Du evner til at overskue komplicerede løsninger og holde mange bolde i luften
• Du er en dygtig mundtlig og skriftlig formidler både på engelsk og dansk 

 

Ansættelsessted

Aarhus

 

Vil du være en del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Atea skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be.

Atea er Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk