atea KAM

Sales Director

til Enterprise One Salgsafdeling i Øst

Har du lysten og evnerne til stå i spidsen for vores Enterprise One Team, hvor I begår jer blandt de største virksomheder i Danmark?

Atea søger en erfaren Sales Director, der kan lede et ambitiøst team af Account Directors og sætte den strategiske retning i samarbejde med resten af Atea’s salgsledelse.

Du kommer til at gøre en positiv forskel hos nogle af landets største virksomheder gennem et stærkt salgsmiljø, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

 

Dine primære opgaver

Du får ansvaret for et team på 7 Account Directors, der hver har nogle få af Atea’s største private kunder. Dine væsentligste succeskriterier består i at motivere teamet og drive salget, så I vækster kundernes forretning med fokus på høj kundetilfredshed. Dit salgsmål ligger på over 1 mia. DKK, og vi forestiller os derfor, at du har mere end 10 års erfaring inden for ledelse af komplekst IT løsningssalg, kombineret med en stærk forretningsforståelse og økonomisk indsigt.

Du arbejder metodisk og struktureret med salget og forstår, hvordan dit team kan understøtte kundernes forretningsstrategi og omsætte det til IT strategiske initiativer på C-level, igennem IT-organisationen og ud i forretningen. Du forstår det taktiske og strategiske salg, og bistår dit team med hjælp ved større udbud. Du er med til at drive de største leverandører, og forstår at coache og udvikle dine medarbejdere.

Du indgår i Atea’s østlige salgslederteam, hvor du i samspil med 6 andre salgschefer rådgiver og udvikler både offentlige og private organisationer. Samtidig samarbejder du bredt med andre faggrupper på tværs af organisation for at sikre fælles succes.

 

Om dig

Du er en passioneret leder med øje for nye forretningsmuligheder og indgange til kunden, og du trives samtidig som leder for et dygtigt og erfarent team.

Din indsigt til datacenter-, netværks- eller outsourcingsløsninger er stor, og du har erfaring med salg til landets allerstørste private virksomheder.

Som person er du udadvendt, opsøgende og en rigtig team-player. Du sætter en ære i at opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer til alle relevante beslutningstagere og vigtige influenter internt som eksternt. Med din gennemslagskraft, tør du udfordre og træffe beslutninger, der viser, at du forstår forretningsmæssige behov og kan agere strategisk sparringspartner.

Du kan inspirere og lede dit salgsteam, på tværs af Atea’s forretningsområder, så alle forstår vigtigheden af at støtte op om kundens forretning og leverance.

 

Kvalifikationer

• Minimum 5 års erfaring som leder af salgsteams med ansvaret for store accounts
• Minimum 10 års erfaring med komplekst løsningssalg fra IT-branchen
• Analytisk og strategisk tænkende
• Arbejder metodisk
• Stærke kommunikative færdigheder, både mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk
• Personlighed der gør, at du kan begå dig hos mange interessenter
• Evner at coache og udvikle erfarne medarbejdere
• Dokumenterede gode salgsresultater

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk