Manager til BI Forretningskonsulent- & Frontend Team hos Columbus

Vi søger en erfaren Team Manager indenfor BI Forretningskonsulenter samt Frontend, der er vant til at arbejde med kunder, udfordre vores kunders forretningen samt på Microsoft Data Platformen. Tror du på kontinuerlig læring og ønsker at fortsætte med at udvikle din og andres viden og færdigheder? Du har nu mulighed for at blive en del af Data Rockstar Teamet, der arbejder med moderne metoder og de nyeste teknologier.

Data & Analytics er et strategisk fokusområde i Columbus. Du vil få mulighed for at sætte dit præg som Team Manager og ude hos vores kunder. Vi er med helt fremme i Dataraketten, hvor vi udvikler og kører på de nyeste tendenser og metoder, så vi er med på Data Beatet. Der er plads til, at du kan shine sammen med os, og samtidig gør vi meget ud af, at dit arbejde og privatliv hænger sammen.

 

Få en varierende hverdag med forskellige briller på

Som Team Manager får du ansvaret for et BI Forretningskonsulent- & Frontend Team, samtidigt med, at du agerer konsulent hos kunden. Dit ansvarsområde dækker bredt i en varierende hverdag, hvor du både har Team Managerbrillerne på, dykker ned i teknologiens festligheder og går forrest som rollemodel.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver indebærer:
• Presales aktiviteter, estimering, tilbudsgivning m.m. på større projekter.
• Kobling af forretningsbehov til tekniske løsninger ved at rådgive, designe, analysere og implementere løsninger
• Ledelse af den løbende udvikling af Forretningskonsulenter, ydelser, koncepter og Frontend
• Sikre høj kvalitet på implementering af projekter med konsulenter og projekt Team Managere i overensstemmelse med scoping, tid og estimering
• Engagere kunder i hele projektets livscyklus i både rådgivnings- og leveringsopgaver
• Ansættelse, onboarding, fastholdelse af medarbejdere og udvikling af konsulenter
• Deltage i udviklingen af vores metode og rammer
• Understøtte Business Line Director med kontinuerlig værdiskabende udvikling af Data & Analytics
• Administrative opgaver, herunder CARMR, Fakturering, ressourceallokering, opfølgning på timer og projekter etc.
• Understøtte udviklingen af virksomhedens brand gennem deltagelse i fællesskaber, blogs, møder, Social Media indhold og lignende under overskriften datavidenskab, analyse eller relaterede emner.

 

Faglige kvalifikationer:

• 3-5 års erfaring som Team Manager eller mentor for et team
• +6 års erfaring med Power BI desktop og rapportering med Power BI samt som forretningskonsulent
• Overblik over Microsofts Azure Økosystem med et Data & Analytics-perspektiv.
• Flair for effektfuld visualisering og værdien af data for kunderne – øget Business Insight
• Gerne erfaring fra et større Data & AI hus

 

Personlige kompetencer:

Du deler vores passion om at gøre verden mere data dreven via Data, Business og via People, men især modellering og visualisering af data har vundet dit hjerte. #dataforabettertomorrow, som vi siger i Data & Analytics. Det kribler næsten i dig, når du sammen med dit team tager kunden med i Microsoft dataraketten og ud på en livslang og ambitiøs datadreven rejse. En rejse, der ikke kun handler om data, men i særdeleshed også om de værdiskabende forretningsbehov og menneskene ude hos kunden, som skal og bør blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på data.

Derudover ser du også værdien af at prioritere administrative opgaver, som kan lette hverdagen for dine medarbejdere og bidrage til større værdi ude hos kunden. At du evner at kunne udfordre kunden og sikre dem den mest effektive værdiskabende rejse for dem.

Sidst, men ikke mindst, er du en person, andre mennesker bliver inspireret af og gerne vil drikke en kaffe med, mest fordi du skaber overblik, udfordrer status quo og skaber rammer for udvikling og læring.

 

Kom og Rock sammen med os

Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om hele Microsofts Digitale Platform, er vi mere end 2.000 globale kolleger, der bare venter på dig.
Columbus er en global konsulentvirksomhed, der tilbyder Data & Analytics, Commerce, Application Management, Cloud ERP og IT Infrastruktur. Vi har kontorer i hele landet; Ballerup, Aarhus, Middelfart, Aalborg og Viborg.

Denne rolle er med base i København (Ballerup), men vi hører gerne fra dig, selvom du er placeret andetsteds i landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk