atea KAM

Manager for Technology Development

Stærk people manager til ledelse af Ateas afdeling for Tehcnology Development.

På vegne af Atea søger vi en engageret og erfaren leder til deres afdeling med ansvar for udvikling og design af løsninger indenfor teknologiområderne Hybrid Cloud, Datacenter Infrastructur, Platforme & Services. Teamet består af 15 erfarne kolleger, fordelt i Norden og samarbejder bredt på tværs af organisationen.

 

Dine primære opgaver

Teamet er ansvarlig for den teknologiske udvikling og implementering af Atea AMS´s platforme der producerer managed sevices til vores kunder, hvori dit ansvar er at lede afdelingen samt deltage i styregrupper på tværs af organisationen. Der vil være et tæt samarbejdemed bl.a. Service Advisory Board og Architecture Board for at sikre best-in-class implementering og overdragelse af løsninger til driften.

Du får en nøglerolle og en stor samarbejdsflade i organisationen, hvor du vil møde dygtige, motiverede og professionelle kollegaer, fra såvel Ateas leveranceteams til kundeorganisationerne.

Det interne samarbejde er kritisk for teamets succes, og det er derfor essentielt, at du har evnen til at skabe og vedligeholde gode relationer på tværs af Atea. Vi arbejder i en global organisation, hvor du har ansvaret for det nordiske Technology Development team, der forventes at blive udvidet den kommende periode.

Vi har allerede sat rammerne i den danske del af teamet, hvor vi arbejder efter et split mellem udvikling og drift, hvilket vil være din opgave at implementere på nordisk plan. En vigtig opgave er samtidig at få områdets afgrænsninger mod andre afdelinger defineret og forankret på tværs af stakeholders.

Din dagligdag vil have fokus på:
• Ledelse af erfarne IT profiler
• Eksekvere på nordisk strategi
• Distanceledelse
• Holistisk overblik tværorganisatorisk
• Styregruppedeltagelse, samt formandskab

 

Om dig

Du vil få succes i rollen hvis du som people manager forstår afdelingens brede komplekse ansvar, kan udstikke klare grænseflader og få det implementeret sammen med medarbejderne.

Vi forestiller os at du er en god kommunikator, både på dansk og engelsk, som ikke nødvendigvis har en dyb teknisk viden, men en stor interesse for ledelse og interesse for teknologiske løsninger. Du kommer med erfaring indenfor forandringsledelse og forankring af processer og metoder. Din hverdag vil være fyldt med input fra mange stakeholders og det er din fornemmeste opgave, at sikre teamet har gode rammer med en klar retning og arbejdsfordeling. Har du erfaring med at etablere teams på tværs af fagområder i en form for ”sprint” model, så vil det være en fordel, da det er en arbejdsform vi ønsker at styrke yderligere.

Vi tilbyder dig et spændende job med fokus på udvikling, trivsel og læring. Vi gør meget for at sikre vores kompetenceniveau er i top, og samarbejder i en direkte og uhøjtideligt tone.

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk