atea KAM

Account Manager

Du får ansvar for store virksomheder på Sjælland

Atea søger en Account Manager, der sammen med dygtige kollegaer skal sikre og udbygge positionen i markedet.

Så har du lyst til at udvikle, modernisere og transformere IT-Infrastrukturen hos bredden af dansk erhvervsliv, kunne Atea være noget for dig.

Du kommer til at agere sparringspartner og gøre en positiv forskel hos større danske virksomheder gennem et stærkt salgsmiljø, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

 

Dine primære opgaver

Du får en central rolle i at udfordre og inspirere kunderne inden for alle IT-infrastrukturdisciplinerne, uanset om Atea agerer som forhandler, integrator eller outsourcing partner. Du skal kunne spille dig selv og dit virtuelle team bestående af både tekniske sælgere og konsulenter på banen, som relevant sparringspartner i kundernes IT-rejse uanset hvor den måtte gå hen.

Det salgsmæssige ansvar for at drive aktiviteterne på både eksisterende og nye kunder ligger hos dig, så du skal nyde at arbejde i dybden og langsigtet med kunderne. Din opgave bliver både at have et tæt samarbejde med kompetente kollegaer, som kender Ateas portefølje af produkter og services i detaljer, samt være bindeled mellem disse specialister og dine kunder.

Kunderne har typisk mellem 100-500 medarbejdere og ligger primært i hovedstadsområdet, men teamet dækker hele Sjælland. 

 

Om dig

Du kan lide opsøgende salgsarbejde og elsker at kommunikere med andre mennesker. Karrieren er vigtig for dig og du har høje ambitioner. Du er kvik og kan hurtigt sætte dig ind i nyt stof, uanset om du skal vurdere om Atea skal byde på en sag eller om der skal laves en vurdering på et forecast.

Din strukturerede tilgang sikrer dig gode resultater og du ved, at ting tager tid og vedholdenhed betaler sig. Du arbejder proaktivt og driver selvstændigt opportunities. Du forstår at etablere dig som en værdifuld holdspiller, som formår at balancere dine aktiviteter mellem de forskellige interne og eksterne interessenter.

Vi forstiller os, at du har erfaring med følgende:
• Opbygge, udvikle og vedligeholde relationer på tværs af din organisation, mod kunden og vores partnere
• Se muligheder for hvordan IT bedst muligt understøtter kundernes forretning, nuværende IT-infrastruktur og deres cloud transformation
• Forstå kundens strategi og gennem værdibaseret salgsmetodik relaterer denne til Ateas produkter og services
• Positionere de store IT-producenter og forstå hvor markedet bevæger sig hen
• Præsentere oplæg på små og store møder
• Være kundens foretrukne sparringspartner

 

Kvalifikationer

• Erfaring med løsningssalg fra IT-branchen.
• Alternativ erfaring med salg til segmentet (200-1000 medarbejdere)
• Erfaring fra arbejde med IT-infrastruktur og IT services
• Udarbejdelse af løsningsoplæg, businesscases og tilbud, der adresserer kundernes udfordringer og kan fremhæve værdien af en investering for kundernes forretning
• Gerne en videregående uddannelse på bachelorniveau

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk