atea KAM

Key Account Manager

til Enterprise One Salgsafdeling i Jylland

Har du lysten og evnerne til at begå dig blandt de største virksomheder i Danmark, og trives du med ambitiøse salgsmål samtidig med at du udarbejder løsninger med kunden i fokus?

Atea søger en erfaren Key Account Manager, der sammen med dygtige kollegaer skal sikre og udbygge positionen i markedet.

Du kommer til at gøre en positiv forskel hos nogle af landets største virksomheder gennem et stærkt salgsmiljø, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag.

 

Dine primære opgaver

Du får ansvaret for nogle få af vores største private danske kunder, som har et globalt aftryk. Dine væsentligste succeskriterier består i at vækste kundernes forretning med fokus på høj kundetilfredshed.

Du arbejder metodisk og struktureret med kundespecifikke account planer. Du forstår, hvordan kundernes forretningsstrategi omsættes til IT strategiske initiativer fra C-level niveau, igennem IT-organisationen og ud i forretningen. Du vil have et dedikeret team omkring dig bestående af de dygtigste konsulenter og produktspecialister, som er med til at sikre, at du bliver en succes hos kunden.

 

Om dig

Du er en passioneret sælger med øje for nye forretningsmuligheder og indgange til kunden, og du trives som Key Account Manager med det overordnede ansvar for fremdrift i hele salgsprocessen.

Du har mere end 10 års erfaring inden for komplekst IT løsningssalg, kombineret med en stærk forretningsforståelse og økonomisk indsigt, som gør dig i stand til at argumentere, udfordre og præsentere relevante løsningsmodeller, der skaber værdi for dine kunder. Din indsigt til datacenter-, netværks- eller outsourcingsløsninger er stor, og du har erfaring med salg til landets allerstørste private virksomheder.

Som person er du udadvendt, opsøgende og en rigtig team-player. Du sætter en ære i at opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer til alle relevante beslutningstagere og vigtige influenter hos kunden. Med din gennemslagskraft, tør du udfordre kunderne og formår at træffe beslutninger, der viser, at du forstår kundens forretningsmæssige behov, og at du er kundens strategiske sparringspartner. Samtidig inspirerer og leder du dine salgsteams bagud i forretningen, på tværs af Atea’s forretningsområder, så alle forstår vigtigheden af at støtte op om kundens forretning og leverance.

Vi forstiller os, at du har erfaring med følgende:
• Arbejde selvstændigt og struktureret i alle salgets faser
• Mestre salgsværktøjer til støtte for opnåelse af gode resultater
• Forstå samspillet mellem kundens strategi og udfordringer, matche dette op imod løsningskoncepter og kommunikere værdien i løsningerne
• Indgå i Bid Managementprocessen som kommerciel ansvarlig
• Sikre et højt kvalitetsniveau i dit arbejde og overholde aftaler og deadlines

 

Kvalifikationer

• Relevant videregående uddannelse (fx Cand. Merc., HD2 el.lign.)
• Minimum 10 års erfaring med komplekst løsningssalg fra IT-branchen
• Stærk kommunikation, både mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk
• Veludviklet humor og personlighed der gør, at du kan begå dig hos mange interessenter
• Dokumenterede gode salgsresultater

 

Ansættelsessted

Aarhus eller Kolding

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk