IT Studiemedarbejder til spændende scale up virksomhed

Kunne du tænke dig at blive en del af et Scale up virksomhed med gode muligheder for at udvikle dine IT-færdigheder og blive en del af et team, hvor I sammen sætter retningen?

Vi søger for Hverdag.dk en passioneret IT Studiemedarbejder, som elsker at sidde og nørde med IT og have hands-on i noget kode. Du vil træde ind i en rolle med store udviklingsmuligheder og blive en del af et stærkt ungt uformelt team, der hjælper hinanden og løfter i flok.

 

Dine ansvarsområder:

Du vil tage del i udviklingen omkring optimering af 12 webshops sammen med teamet på i dag 5 udviklere. Hverdag.dk er i vækst og forventer at åbne en ny webshop hvert kvartal fordelt over hele Europa. Derfor vil der også være fokus på API og integrationer. Du vil også arbejde med integrationer ud mod eksterne udbydere og det er en fordel, hvis du har en god forståelse for infrastruktur i skyen.

Det er vigtigt, at du har en struktureret tilgang, da du både skal arbejde med og udvikle logistiksystemet. Det er ikke et krav at kende til området, da du hurtigt vil få den nødvendige domæneviden. Hverdag.dk er i proces med at udskifte deres hosted webshopløsning, med en egenudviklede løsning, hvorfor du gerne må have naturlig interesse for det.

 

Hvem er du?

Du er formentlig i gang med at tage en uddannelse indenfor IT, og det er vigtigt, at du har viljen og et godt drive. Som person er du struktureret, god til at overholde deadlines og dygtig til byde ind i teamet. Du trives i et ungt miljø med en stærk teamkultur, får løst dine opgaver og nyder at være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på både drift og udvikling. Vi forestiller os, at du arbejder 15-20 timer om ugen.

Generelt forventer vi at du har:
• Erfaring med backend udvikling
• Gerne erfaring med proces-, tests- og designfaser
• Gerne erfaring med Javascript

Det primære system er udviklet i Ruby on Rails, men du kan sagtens komme fra andre programmeringssprog.

 

Din nye arbejdsplads

Hverdag.dk er en del af Group Logistic ApS. Du vil træde ind i et inspirerende arbejdsmiljø, fuld af samarbejde i en uformel omgangstone hos en moderne og fleksibel arbejdsplads. Der har udover de traditionelle arrangementer bl.a. fredagsbar, bordtennis i køkkenet og en løbeklub på vej.

Alle tager ejerskab og er en del af den fælles succes. Du bliver derfor en del af et team med god energi, højt tempo og fokus på kvalitet. Hverdag.dk arbejder med høj faglighed og er god til at hjælpe og udfordre hinanden.

 
Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk

 
Baggrunden for Hverdag.dk er egentlig ganske simpel. Det er for dyrt at købe ind i Danmark. Uanset, om det er i butik eller online. Lanceringen af Danmarks nye medlemsklub er derfor et opgør med den måde, detailhandlen og dagligvaremarkedet fungerer på i dag, hvor flere fordyrende led lægger ekstra til prisen, så forbrugerne ender med regningen.