IT Operations Specialist

til nyskabende maritim IOT-portefølje

Vil du være med til at skabe et nyt team, som har fokus på drift af Danelec’s produkt portefølje? Med et nysgerrigt mindset, stærke people skills og god erfaring med Azure og systemudvikling kunne denne rolle måske være noget for dig.

Danelec Marine søger nu en IT Operations Specialist til en nyoprettet stilling til deres nye kontor i Farum.

 

Dine primære opgaver

Som Danelec Marine’s nye IT Operations Specialist vil du være med til at skabe et nyt team, som skal sikre vedligeholdelse og support af Danelec’s egenudviklede platforme, som primært ligger i Azure.

Ud over samspillet i det kommende team, vil du være i tæt dialog med udviklingsteamet og resten af ledelsen i Danelec for sammen at sætte retningen, sikre fremdrift og skabe den bedste kundeoplevelse.

Teamet har ansvar for blandt andet deployments af online services, monitorering, koordinering af integrationer mellem intern IT og Corporate IT, oprydning i databaser, håndtering af certifikater, samt administration af Linux-servere.  Du kommer med en baggrund som gør, at du kan tage et fagligt ansvar og samtidig være udførende på opgaverne.

 

Om dig

Du har allerede en god erfaring inden for IT Operations Management og gerne med kendskab til applikationsudvikling, sikkerhed og cloud baserede løsninger. Vi ser gerne, at du er imødekommende, struktureret og motiveres af at være med til fra starten at skabe et nyt team. Du har et nysgerrigt mindset og er handlekraftig, og yder den bedst mulige service og sikre kvalitet.

Vi forestiller os, at du kommer med følgende kvalifikationer og kompetencer:
• Erfaring med IT Operations
• Evnen til at sikre fremdrift og drive IT projekter
• Erfaring med Cloud hostede IT løsninger, f.eks. Azure
• Gerne erfaring med C#.net, PHP og hosting platforme, f.eks. Linux
• Generel IT sikkerhedserfaring
• Dygtig formidler på både dansk og engelsk

 

Om Danelec Marine

Danelec Marine blev etableret i 1995 og har hovedkontor i Danmark med lokale afdelinger rundt om i verden på de vigtigste lokationer for shipping. Danelec Marine leverer produkter og ydelser (VDR, Shaft Power, Ship-2-Shore automatiseringsløsninger m.m.) til den Maritime Industri, der gør det muligt at generere et validt datagrundlag på driften af et skib; herunder data på navigation, hastighed, motor-performance m.m. De sidder pt. ca. 50 personer på hovedkontoret i Farum, ca 40 personer på det Norske kontor i Bergen og ca. 30 personer i bl.a. Polen, Ukraine, Singapore, Kina og Grækenland.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk