IT Operations Lead

for nyskabende maritim IOT-portefølje

Vil du være med til at skabe et nyt team, som har fokus på drift af Danelec’s cloud baseret produkt portefølje? Med et nysgerrigt mindset og god erfaring med Azure og systemudvikling kunne denne rolle måske være noget for dig.

Danelec Marine søger nu en IT Operations Lead til en nyoprettet stilling til deres nye kontor i Farum.

 

Dine primære opgaver

Som Danelec Marine’s nye IT Operations Lead vil du stå i spidsen for at skabe et nyt team, som skal sikre vedligeholdelse og support af Danelec’s egenudviklede platforme, som primært ligger i Azure.

Ud over samspillet i dit kommende team, vil du være i tæt dialog med udviklingsteamet og resten af Danelec Marine, for at sikre fremdrift og skabe den bedste kundeoplevelse.

Du vil være den faglige leder med reference ind i R&D organisationen. Du får ansvaret for blandt andet deployments af services, overvågning, håndtering af certifikater, overordnet vedligeholdelse af cloud baseret produkter samt koordinering af integrationer mellem internt udviklet produkter og Corporate IT. Du kommer med en baggrund som gør, at du også kan være udførende på opgaverne.

 

Om dig

Du har allerede en god erfaring som IT Operations Lead med kendskab til sikkerhed og cloud baserede løsninger og gerne med applikationsudvikling. Du har et nysgerrigt mindset, er handlekraftig og har lysten til at være hands-on som spydspids for teamet. Det er et nyt team, hvor der kommer direkte fokus på drift og derfor vil du kunne få indflydelse på, hvordan det nye setup skal være.

Du er imødekommende, struktureret og motiveret for at yde den bedst mulige service og sikre en høj kvalitet.

Vi forestiller os, at du kommer med følgende kvalifikationer og kompetencer:
• Driftsansvarlig fra lignende rolle
• Evnen til at sikre fremdrift og drive IT projekter
• Erfaring med Cloud hostede IT løsninger, f.eks. Azure
• Gerne erfaring med C#.net, PHP og hosting platforme, f.eks. Linux
• Generel IT sikkerhedserfaring
• Dygtig formidler på både dansk og engelsk

 

Om Danelec Marine

Danelec Marine blev etableret i 1995 og har hovedkontor i Danmark med lokale afdelinger rundt om i verden på de vigtigste lokationer for shipping. Danelec Marine leverer produkter og ydelser (VDR, Ship-2-Shore automatiseringsløsninger m.m.) til den Maritime Industri, der gør det muligt at generere et validt datagrundlag på driften af en vessel; herunder data på navigation, hastighed, motor-performance m.m. De er i dag 90 medarbejdere i Danelec, hvor af 45 personer sidder på hovedkontoret. De har desuden tilknyttet et servicenetværk på over 600 trænede serviceteknikere rundt om i verden. Grundet en stor vækst er Danelec netop flyttet i nye skønne lokaler i Farum tæt på offentlig transport og gode parkeringsmuligheder.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk