Infrastrukturkonsulent med flair for netværk og sikkerhed

Vi søger en erfaren Infrastrukturkonsulent med et særligt fokus på netværk og sikkerhed.

M Networks leverer en bred vifte af services inden for udvikling, drift og support af infrastrukturløsninger, og søger en konsulent som skal supportere M Networks kunder i deres projektafdeling. I rollen som specialist inden for netværk og sikkerhed får du et særligt fokus på sikkerhed både onprem, fysisk sikkerhed og i skyen, samtidigt med at du med resten af teamet håndterer projekter inden for deres øvrige løsninger i infrastrukturen.

Du formår at drive den tekniske leverance lige fra rådgivning og arkitektur til selve implementeringen, og har en god forståelse for at planlægge og organisere din egen tid.

Du kan hurtigt sætte dig ind i nyt stof, og har en naturlig lyst og drivkraft til at holde dig løbende orienteret om nye sikkerhedstiltag. Du arbejder proaktivt og driver selvstændigt nye muligheder, og forstår at etablere dig som en værdifuld holdspiller. Du har evnen til at skabe den gode relation til mennesker, hvad enten det er en kunde eller dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du har 4-5 års erfaring med Netværk og Sikkerhed og sidder i en lignende rolle enten intern eller som konsulent.

 

Du får en afvekslende hverdag bestående af:

• Rådgivning og implementering af infrastrukturløsninger; primært inden for netværk og sikkerhed
• Driftsopgaver som backup, server admin og fejlfinding
• Teknisk projektledelse
• Udarbejdelse af teknisk dokumentation og kundeoplæg
• Deltage som fagspecialist og teknisk rådgiver på kundemøder

 

Vi tilbyder:

• Et fagligt spændende og udfordrende job med mange gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
• Et rigtig godt sammenhold og løbende sociale arrangementer
• Hybrid arbejdsplads og attraktiv lønpakke
• Smukke omgivelser i skønne lokaler i Nivå med frokostordning, velordnede arbejdsforhold inkl. pensionsordning og sundhedssikring

 

Om M Networks

M Networks er en af de førende virksomheder indenfor implementering og udvikling af IT-systemer til en bred række af virksomheder. De har en cloud first strategi og er partner på Azure-platformen. M Networks arbejder i alle sektorer med produkter til infrastruktursikkerhed, ligesom de er positioneret bredt i markedet. Kundesegmentet er typisk SMB med mellem 50-300 medarbejdere. M Networks bestræber sig på at skabe en arbejdsplads, hvor det er sjovt at være. De værdsætter høj faglighed, en uformel tone og kunder i øjenhøjde. De har fokus på udvikling af kompetencer og løfter i flok.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk