Global SEM Lead til Group Logistics

– en scaleup i stærk vækst

Vil du have en central rolle i en spændende scaleup virksomhed, hvor du er ansvarlig for, at vi får den rette mængde trafik ind på vores sites? Du har mulighed for at blive en del af en virksomhed, der har store ambitioner og en kultur, der er helt nede på jorden.

Vi har udviklet et succesrigt detailhandelskoncept, og driver i dag 12 sites fordelt på 5 lande, og hvert kvartal kommer der flere til. Vi styrker derfor indsatsen i vores marketingafdelingen og har nu brug for en spydspids indenfor SEM.

 

Dine ansvarsområder:

Som vores SEM Lead bliver du en essentiel del af vores nye marketingafdeling og får det faglige ansvar for pt. en medarbejder.
Det bliver din opgave at opbygge vores online kampagner, så de møder brugerne, hvor de er. Med Google Shopping som vores klart vigtigste platform, optimerer du løbende vores salgs- og marketingaktiviteter via søgemaskiner.

Med over en halv million produkter har vi automatiseret hvilke af dem, der vises på Google. Du kommer til at arbejde parallelt med konti i forskellige lande med hver deres målgruppe. Det bliver dit ansvar at planlægge og eksekvere kampagner indenfor Google Shopping, Bing, PCC m.m. Du får et stort råderum, og det bliver din fornemmeste opgave altid at prioritere efter, hvad der kan betale sig rent økonomisk.

Du omsætter analyser til handlinger og optimering af kampagner i tæt samarbejde med kolleger fra IT, Finans og resten af Marketing. Og endeligt forventer vi, at du har styr på kvalitet og optimal performance i forhold til CPA, og holder dig opdateret omkring generel udvikling inden for SEM og digital marketing.

 

Hvem er du?

Du er ambitiøs og trives med ansvar i et arbejdsmiljø, hvor hierarkiet er fladt, og tonen er uformel. Du vil gerne have indflydelse på, hvordan vi arbejder og sætte dit eget, personlige aftryk på vores virksomhed. Og så har du selvfølgelig en analytisk sans, en stærk faglighed og et hoved, der løbende tænker i nye idéer.

Derudover har du:
• Minimum 2 års erfaring med Google Shopping
• Erfaring med Google Display og Adwords
• Gerne erfaring med flere konti ad gangen
• En proaktiv og struktureret tilgang
• Lyst til at trives i en nøglerolle

 

Din nye arbejdsplads

Du vil få 60 nye kolleger, der er klar til at byde dig velkommen på vores kontor i Brøndby. De er drevet af en iværksættertilgang – tingene går hurtigt, og ambitionerne er høje. Forvent, at dine ideer nemt kan omsættes til konkret handling, så der hurtigt kan eksekveres.

Hos os er ambitioner og fremdrift ikke lig med jakkesæt og slips. Selvom vi vil fremad, har vi en komfortabel arbejdsplads, hvor du får lov at være den, du er. Du får ambitiøse kolleger og hård modstand i bordtennis, så det er en fordel at have en god baghånd.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk

Group Logistic driver i dag 12 webshops i 5 forskellige lande og forventer at vækste yderligere. Baggrunden for Group Logistic er faktisk meget simpel. Det er for dyrt at købe ind, uanset om det er i butik eller online. Det er et opgør med den måde, hvorpå detailhandlen og dagligevaremarkedet fungerer på i dag, hvor flere fordyrende led lægger ekstra til prisen, så forbrugerne ender med regningen.