atea KAM

eCommerce Software Lead

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for udviklingen af Ateas e-handelsplatforme, for at sikre optimalt og digitalt salg af klassisk software?

Du træder ind i eCommerce-afdelingen, der står for al drift og udvikling af Ateas e-handelsplatforme og som spiller en central rolle i deres 2024-strategi.

 

Dine primære opgaver

Som eCommerce Software Lead sørger du for, sammen med eCommerce teamet, at skabe den mest optimale købsoplevelse, kunderejse, og leverance, når kunderne har behov for klassisk software.

Det gør du blandt andet ved at bruge din viden omkring klassisk software til at sikre kravspec, udvikling og implementering af løsninger på eCommerce platformene. Helt konkret vil et af dine første projekter være at sikre hvordan I effektivt kan levere Microsoft-licenser for 2,3 mia. kr. til 87 kommuner over de næste tre år – alt dette i samspil med eCommerce teamet, Software teamet og udviklere.

Du driver fremtidens kunderejser i forbindelse med køb af softwareløsninger i tæt samarbejde med et væld af kolleger. Du kommer til at lede udviklings- og optimeringsprojekter, og formulere og eksekvere på strategi og KPI’er. Du vil aktivt involvere kolleger med ekspertiser inden for personalisering, AI, systemintegrationer, rapporteringsværktøjer og lignende til brug i dine projekter. Du står også for at præsentere og kommunikere strategien og fremdrift til Ateas ledelse samt andre relevante stakeholders på tværs af de nordiske lande.

 

Om dig

Stakeholder management er nøglen til din succes som software lead – særligt fokus har dit samarbejde med specialister i forretningen. Det er gennem samarbejde med skarpe udviklere, product owners og andre leads at du kommer i mål, og det er derfor vigtigt, at du nyder samspillet, og kan udstikke en retning og skubbe på, på en respektfuld og motiverende måde.

Derudover skal du være yderst struktureret og tydeligt i din kommunikation, så de kolleger, du får involveret i dine projekter, altid er med på, hvor vi er og hvad der skal ske

 

Kvalifikationer

• +3 års erfaring inden for klassisk software og licenser
• Kendskab til teknisk projektledelse og projektudvikling
• Forståelse og indblik i den digitale kunderejse
• Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk – koncernsproget er engelsk, og du kommer til at kommunikere dagligt med kolleger, kunder og partnere på engelsk

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk