Digital Sales and Marketing Manager

Vil du have en ledende rolle i en spændende scaleup virksomhed, hvor du er ansvarlig for at skabe vækst via vores digitale kanaler? Du har mulighed for at blive en del af en virksomhed, der har store internationale ambitioner og en kultur, der er helt nede på jorden.

Group Logistic har udviklet et succesrigt detailhandelskoncept, og driver i dag 12 sites fordelt på 5 lande, og hvert kvartal kommer der flere til. De søger netop nu en dataorienteret og resultatdrevet Digital Sales & Marketing Manager med særlig fokus på SEM, marketing automation og konverteringsoptimering.

 

Dine ansvarsområder:

Du vil få et team på 6 personer med opgaver indenfor hele eCommerce paletten, så som SEM, SoMe, Content m.m. Derudover bliver du ansvarlig for at opbygge og fastholde et tæt samarbejde med flere eksterne bureauer. Det er vigtigt at du har en kommerciel tilgang og har overblikket til hurtigt at kunne justere og oprette relevante kampagner, og dermed sikre at målene indfries og teamets indsatser bærer frugt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
• Ledelse og faglig sparring til teamet
• Fokus på salgsopfølgning og nøgletal
• Være med til at opbygge Marketing Automation
• Analyse og optimering af marketingkanalers performance
• Performancetests og konverteringsoptimering

I stillingen vil der være tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger særligt med Data, IT, Indkøb og Kundeservice. Du skal have lyst til at præge organisationen med din faglighed og være åben overfor inputs for at sikre et stærkt samspil.

Group Logistic er en iværksætter virksomhed med stort I, du indgår i ledergruppen og du får mulighed for at afprøve dine egne ideer i forhold til online salg. Da vi samtidig står overfor at åbne på nye markeder, vil du også blive en vigtig strategisk sparringspartner, i forhold til markedsføring i nye lande.

 

Om dig

Som person er du resultatdrevet, positiv, klar på nye udfordringer og god til at holde overblikket. Du er en sand holdspiller som forstår nødvendigheden af et stærkt team samarbejde. Vi forestiller os, at du har erfaring med ledelse og er vant til at arbejde med og bruge data aktivt ifm. optimering af salget.

Dine faglige kompetencer
• Solid erfaring med digitalt salg, enten inhouse eller via bureau
• Analytisk stærk
• Godt kendskab til hele eCommerce kunderejsen
• Stærk kommunikator og dygtig formidler
• Erfaring med SEM og SoMe salg

 

Din nye arbejdsplads

Du vil få 60 nye kolleger, der er klar til at byde dig velkommen på vores kontor i Brøndby. De er drevet af en iværksættertilgang – tingene går hurtigt, og ambitionerne er høje. Forvent, at dine ideer nemt kan omsættes til konkret handling, så der hurtigt kan eksekveres.

Hos os er ambitioner og fremdrift ikke lig med jakkesæt og slips. Selvom vi vil fremad, har vi en komfortabel arbejdsplads, hvor du får lov at være den, du er. Du får ambitiøse kolleger og hård modstand i bordtennis, så det er en fordel at have en god baghånd.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk

Group Logistic driver i dag 12 webshops i 5 forskellige lande og forventer at vækste yderligere. Baggrunden for Group Logistic er faktisk meget simpel. Det er for dyrt at købe ind, uanset om det er i butik eller online. Det er et opgør med den måde, hvorpå detailhandlen og dagligevaremarkedet fungerer på i dag, hvor flere fordyrende led lægger ekstra til prisen, så forbrugerne ender med regningen.