Data Science Manager til Columbus

Vi søger en erfaren leder indenfor Data Science, der er vant til at arbejde med Microsoft Data Platformen. Tror du på kontinuerlig læring og ønsker at fortsætte med at udvikle din og andres viden og færdigheder? Du har nu mulighed for at blive en del af Data Rockstar teamet, der arbejder med moderne metoder og de nyeste teknologier.

Data & Analytics er et strategisk fokusområde i Columbus. Du vil få mulighed for at sætte dit præg som leder og ude hos kunder. Vi er med helt fremme i dataraketten, hvor vi udvikler og kører på de nyeste tendenser og metoder, så vi er med på data beatet. Der er plads til, at du kan shine, og samtidig gør vi meget ud af, at dit arbejde og privatliv kan hænge sammen. 

 

Få en varierende hverdag med forskellige briller på

Som Data Science Manager får du ansvaret for et mindre Data Science og Backend team, samtidigt med, at du agerer konsulent hos kunden. Dit ansvarsområde dækker bredt i en varierende hverdag, hvor du både har lederbrillerne på, dykker ned i teknologiens festligheder og går forrest som rollemodel.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver indebærer:
• Presales aktiviteter, estimering, tilbudsgivning m.m. på større projekter.
• Kobling af forretningsbehov til tekniske løsninger ved at rådgive, designe, analysere og implementere løsninger baseret på statistiske algoritmer, avancerede dataanalyser, datavidenskab, teknologi og design af forretningsprocesser.
• Ledelse af den løbende udvikling af Data Science ML & AI – løsninger ved hjælp af R og Python.
• Sikre høj kvalitet på implementering af projekter med konsulenter og projektledere i overensstemmelse med scoping, tid og estimering
• Engagere kunder i hele projektets livscyklus i både rådgivnings- og leveringsopgaver
• Ansættelse, onboarding, fastholdelse af medarbejdere og udvikling af konsulenter
• Deltage i udviklingen af ​​vores metode og rammer
• Involvere ressourcer fra vores Global Delivery Center i Indien
• Tæt samarbejde med salg og projektleder tilknyttet dit team
• Understøtte Business Line Director med kontinuerlig værdiskabende udvikling af Data & Analytics
• Administrative opgaver, herunder CARMR, Fakturering, ressourceallokering, opfølgning på timer og projekter etc.
• Understøtte udviklingen af ​​virksomhedens brand gennem deltagelse i fællesskaber, blogs, møder, Social Media indhold og lignende under overskriften datavidenskab, analyse eller relaterede emner.

 

Faglige kvalifikationer:

• M.Sc. indenfor data, matematik, statistik eller relevant ingeniøruddannelse
• 3-5 års erfaring som leder eller mentor for et team
• +6 års erfaring indenfor Data Science
• Gerne erfaring fra et større Data & AI hus

Indenfor Data Science har du erfaring med udvikling af ML & AI- løsninger ved hjælp af R og Python og/eller SQL samt arbejdet med tilhørende værktøjer som Azure. Derudover har du en stor forståelse og ikke mindst nysgerrighed for avancerede statistiske algoritmer og analyser af komplekse datakilder samt kendskab til værdipropositionerne forbundet med AI, Data, PaaS og DevOps.

 

Personlige kompetencer:

Du deler vores passion om at gøre verden mere data dreven, men især Data Science har vundet dit hjerte. #dataforabettertomorrow, som vi siger i Data & Analytics. Det kribler næsten i dig, når du sammen med dit team tager kunden med i Microsoft dataraketten og ud på en livslang og ambitiøs datadreven rejse. En rejse, der ikke kun handler om data, men i særdeleshed også om de værdiskabende forretningsbehov og menneskene ude hos kunden, som skal og bør blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på data.

Derudover ser du også værdien af at prioritere administrative opgaver, som kan lette hverdagen for dine medarbejdere og bidrage til større værdi ude hos kunden.

Sidst, men ikke mindst, er du en person, andre mennesker bliver inspireret af og gerne vil drikke en kaffe med, mest fordi du skaber overblik, udfordrer status quo og skaber rammer for udvikling og læring.

 

Kom og Rock sammen med os

Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om hele Microsofts Digitale Platform er vi mere end 2.000 globale kolleger, der bare venter på dig.

Columbus er en global konsulentvirksomhed, der tilbyder Cloud ERP, Data, Analytics, Commerce, Application Management og IT Infrastruktur. Vi har kontorer i hele landet; Ballerup, Aarhus, Middelfart, Aalborg og Viborg.

Denne rolle er med base i København, men vi hører gerne fra dig, selvom du er placeret andetsteds i landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk