Data & analytics konsulent med et kommercielt fokus

Vi søger en erfaren Data & analytics konsulent til Data Driven Teamet i Devoteam. Du får en vigtig rolle i at identificere og forstå kundens behov og udfordringer, for at kunne hjælpe dem med at udnytte deres data til at træffe datadrevne beslutninger og opnå forretningsmæssig succes.

Du vil i stillingen få mulighed for at opbygge/udbygge og benytte din ekspertviden indenfor de nyeste data & analytics cloud teknologier og derigennem hjælpe vores kunder med at realisere de data og analyse ambitioner, som skal styrke deres fremtidige forretning.

Du har gennem flere års praktisk erfaring en god forståelse for, hvordan forskellige teknologier sættes bedst i spil med tanke på deres unikke fordele og begrænsninger. Du har ligeledes en evne til at forstå og videreformidle, hvordan nye og eksisterende teknologier kan og bør integreres.

Det er naturligt for dig at skabe og vedligeholde stærke relationer med vores kunder, og som trusted advisor sikre, at vi møder deres behov og forventninger.

Du har endvidere en naturlig interesse for at holde dig opdateret om de nyeste trends og teknologier inden for data & analytics området.

 

Vi forstiller os, at du kommer med:

• 5+ års erfaring med implementering og konfiguration af data & analytics løsninger og bred viden om markedsledende data & analytics platforme
• Erfaring med presales, hvor du med din tekniske viden byder ind
• Stærke kommunikations- og præsentationsevner, hvor du trives i at formidle komplekse tekniske koncepter til både tekniske og ikke-tekniske interessenter
• God forretningsforståelse og strategisk tænkning
• Evne til at opbygge og vedligeholde succesfulde kunderelationer

 

Om Devoteam

Devoteam er et førende digitalt konsulenthus repræsenteret i 20 lande, primært i Europa, Mellemøsten og Afrika, med +10.000 ansatte.

Lokalt i Danmark er de omkring 350 medarbejdere og har to kontorer: ét centralt i København og ét centralt i Aarhus. Devoteam arbejder med kunder både i den private og offentlige sektor.

I Danmark er de fordelt på fem forretningsenheder, der hver især arbejder omkring digital transformation på forskellige måder. De fem forretningsenheder er: Cloud (Google og Microsoft), N Platform (ServiceNow), Digital Impulse (Management Consulting), Cyber Trust og Data Driven. Devoteam laver mange projekter med kunder på tværs af vores forretningsenheder og leverer tværfunktionelle løsninger. Derudover er de strategiske partnere med AWS, Google Cloud, Microsoft, Salesforce og ServiceNow.

 
Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV til   info@talentpeople.dk