CTO med stærke kompetencer indenfor IT-arkitektur til ung succesfuld scaleup

Vi søger for AnnoAnno en CTO, der kan være spydspids for hele den tekniske udvikling.

AnnoAnno er startet i 2017 og tilbyder en ny måde at købe tøj til kvinder, med personlig online styling service ifm. en abonnementspakke. AnnoAnno er i dag repræsenteret i 4 lande og forventer yderligere ekspansion i de kommende år.

De er i dag 50 medarbejdere, heraf 6 i IT udviklingsteamet, der arbejder tæt sammen med Product Management teamet. De søger nu en CTO til at stå i spidsen for IT og agere tæt sparringspartner med den ansvarlige for Product Management i udviklingen af AnnoAnno’s services.

 

Som CTO bliver du ansvarlig for at sætte den tekniske retning og være i tæt sparring med den øvrige ledelse. Du har overblikket til at tænke it-løsninger ind i forretningen, som understøtter AnnoAnno’s vækststrategi, og samtidig er du i stand til at styre, motivere og løfte dit team, som alle er erfarne udviklere med en stor passion for virksomheden.

Du vil lede et team som arbejder remote med engelsk som virksomhedssprog. Du har gode kommunikationsevner og erfaring med at skabe en kultur og et stærkt fællesskab på tværs af landegrænser. Gennem tydelig ledelse og løbende coaching støtter du både deres personlige og faglige udvikling.

Du bliver ansvarlig for systemarkitekturen og vil sammen med Backend Lead og Frontend Lead drive platformens udvikling i hhv. PHP og Vue.js. Du vil sætte rammerne for udviklingsprocessen og bl.a. gennemføre code reviews. Teamet arbejder delvist agilt, og du vil være med til at skabe den fremtidige processtruktur i takt med, at teamet bliver større.

 

Vi forestiller os, at du kommer med en udvikler baggrund, har erfaring som lead og kan strukturere og visualisere den fremtidige tekniske retning. Du formår at skabe struktur og nedbryde problemer, og med dit store overblik sikre, at løsningen er strømlinet og skalérbar.

Du er klædt på til opgaven, hvis du har:
• Erfaring som Tech Lead; gerne med people management
• Stor erfaring med IT-arkitektur
• Naturlige lederevner, og formår at løfte teamets kompetencer og samle teams på tværs
• Indsigten og overblikket til at sætte den tekniske retning i samspil med den øvrige ledelse
• Flere års erfaring som full stack udvikler; ideelt set indenfor PHP (Laravel) og Vue.js
• God erfaring med AWS eller anden cloudløsning
 

Om AnnoAnno

AnnoAnno er en innovativ virksomhed, der i 2017 blev stiftet af 2 danske ildsjæle med ønsket om at revolutionere den måde kvinder køber tøj på. Som kunde hos AnnoAnno får man en personlig stylist, der udvælger outfits og flytter catwalken hjem i stuerne, med mulighed for gratis returnering. De er i dag 50 medarbejdere, repræsenteret i 4 lande og stadig i kraftig vækst.
 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk