Cloud Teamlead med produktansvar til nyskabende IoT løsning; DanelecConnect

For vores kunde Danelec Marine søger vi til Cloud teamet en erfaren Teamlead, som kan bringe deres Cloud løsninger og services videre til nye højder.

Danelec Marine har udviklet IoT løsningen DanelecConnect til det maritime marked. Denne løsning er allerede installeret hos deres kunder worldwide, og produktet skal løbende skaleres og videreudvikles med nye features.

 

Dine primære opgaver

I denne stilling får du både det tekniske produktansvar for firmaets flagskib samtidigt med at du skal sikre dit team på 14 udviklere de bedste forudsætninger og rammer for et godt samarbejde.

Da dit team vil bestå af udviklere som sidder både in house samt nearshore, er det vigtigt, at du på daglig basis har fokus på ledelse herunder også distanceledelse.

Du vil som ansvarlig for Cloud Teamet DanelecConnects lede udvikling og arkitekturen i forhold til nye features og services. Du vil som Teamlead være ansvarlig for prioritering og allokering af ressourcer samt bidrage til roadmaps. Du vil samtidigt skulle sikre at DanelecConnect passer sammen med Danelec’s øvrige produkter.

Du har det overordnet ansvar for dette produktområde i samarbejde med arkitekter og øvrige Cloud udviklere for at sikre både vedligeholdelse og forbedringer af eksisterende produkter, og du vil sammen med dit team også deltage i softwareudviklingen.

Ud over samspillet i dit kommende team, vil du være i tæt dialog med resten af R&D, for at sikre fremdrift og skabe den bedste kundeoplevelse.

 

Om dig

Du kommer fra en lignende rolle, har god erfaring som Techlead og forstår vigtigheden i at samle teamet såvel fagligt som individuelt.

Du kan genkende dig selv inden for flere af følgende:
• Motiverende teamledelse med fokus på trivsel og fremdrift
• God erfaring med at stå i spidsen for et team bestående af både in house og nearshore medarbejdere
• Kompetent C#/.Net softwareudvikler med god forståelse for arkitektur
• Fortrolig med løsninger i Azure Cloud.
• God erfaring med både produkt og projekt ansvar
• Stærke samarbejds- og kommunikationsegenskaber og arbejder selvstændigt, grundigt og struktureret

 

Om Danelec Marine

Danelec Marine blev etableret i 1995 og har hovedkontor i Danmark med lokale afdelinger rundt om i verden på de vigtigste lokationer for shipping. Danelec Marine leverer produkter og ydelser (VDR, Ship-2-Shore automatiseringsløsninger m.m.) til den Maritime Industri, der gør det muligt at generere et validt datagrundlag på driften af en vessel; herunder data på navigation, hastighed, motor-performance m.m. De er i dag 90 medarbejdere i Danelec, hvor af 45 personer sidder på hovedkontoret. De har desuden tilknyttet et servicenetværk på over 600 trænede serviceteknikere rundt om i verden. Grundet en stor vækst er Danelec netop flyttet i nye skønne lokaler i Farum tæt på offentlig transport og gode parkeringsmuligheder.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk