CISO

Vi søger for en finansiel kunde i indre København en CISO, der kan være med til sikre det rette compliance- og it-sikkerhedsniveau. Hvis du brænder for IT-sikkerhed, har en stærk teknisk forståelse og trives med at være en del af en udviklingsrejse, så er du den rette kandidat, vi leder efter.

 

Opgaverne og rammerne for jobbet

Du bliver en del af en dedikeret arbejdsplads med engagerende medarbejdere og en kultur præget af samarbejde og gensidig støtte.
Som CISO vil du få ansvaret for at analysere, vurdere og komme med anbefalinger vedrørende it-sikkerhed. Du vil arbejde tæt sammen med hele it-organisationen, og vil bidrage til udviklingen af it-sikkerhedspolitikker og -kravspecifikationer. Vi tilbyder en enestående mulighed for faglig udvikling, hvor du kan vokse sammen med rollen og være med til at præge hele sikkerhedsindsatsen.

 

Dine daglige opgaver vil omfatte:

Identifikation og udvikling af IT-sikkerhedspolitikker og relaterede kravspecifikationer
• Rådgivning og anbefaling ved gennemførelse af it-risikovurderinger
• Gennemførelse af sikkerhedsvurderinger, identifikation af sårbarheder og anbefalinger til forbedringer
• Løbende evaluering af IT-sikkerhedsniveauet og identifikation af forbedringsmuligheder
• Sikre at it-kontroller er effektive og foreslå forbedringer på tværs af organisationen
• Udførelse og dokumentation af væsentlige kontroller inden for IT-sikkerhed
• Identifikation og håndtering af IT-risici i samarbejde med organisationen
• Rådgivning om IT-sikkerhed, compliance og security awareness på alle niveauer
• Udarbejdelse af rapportering om IT-sikkerhed og -risici til ledelsen
• Tovholder på kundens it-sikkerhedsforum
• Opdatering af forretningsgange og sikring af overensstemmelse med IT-sikkerhedspolitikken

 

Om dig

Det er vigtigt, at du har en pragmatisk tilgang til opgaverne og kan analysere komplekse sikkerhedsspørgsmål for at komme med klare anbefalinger. Da du vil have en bred berøringsflade i hele organisationen, er det afgørende, at du tydeligt kan formidle budskaber om compliance og de tekniske sikkerhedsaspekter.

Du er initiativrig, struktureret, og resultatorienteret. Du har erfaring med IT-sikkerhed; gerne fra den finansielle sektor med en baggrund indenfor compliance. Din tekniske forståelse giver dig evnen til at udfordre, støtte og rådgive vores IT-drift og organisation som helhed. Du er en god kommunikator, og taler og skriver flydende dansk.

Du har en uddannelse inden for IT, men andre akademiske baggrunde, korte som lange skal ikke stoppe dig fra at søge, hvis du har din viden på plads. Du har f.eks. Certified Information Systems Security Professional (CISSP) og Security Management (CISM) eller tilsvarende teknisk Certified Information vidensniveau.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk