Ingeniørforeningen IDA søger en Business Intelligence Udvikler

Ingeniørforeningen IDA søger en dygtig Business Intelligence Udvikler til deres afdeling for Digitalisering og Markedsføring. De er i fuld gang med at bygge et nyt Datawarehouse, og har brug for en dygtig BI Udvikler til at hjælpe med deres nye datadrevne fremtid. Du kommer til at arbejde med data helt fra kildesystemerne til brugerne.

De sætter pris på analytisk tankegang og medarbejdere, der tør stille kritiske spørgsmål til både arkitektur og forretning for at sikre, at der vælges de bedste løsninger. Så du skal være klar til at operationalisere data og hjælpe forretningen med at nå til gode konklusioner, der kan skabe mærkbar og målbar værdi for IDA’s medlemmer.
 

Den ideelle kandidat

• Habil erfaring med datamodellering
• Stor erfaring indenfor SQL, SSIS og Tabular
• Kendskab til Power BI og gerne erfaring med machine learning
• Det er et plus, hvis du også har erfaring med Azure
• Har en god forretningsforståelse og er vant til at afdække behov og krav
• Selvkørende, en god teamplayer og følger ting til dørs

Det er en fordel, hvis du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund og +5 års erfaring som BI udvikler, men det vigtigste er, at du brænder for opgaven, er nysgerrig og kan sætte retningen i samarbejde med resten af teamet.
 

Det får du i IDA

I IDA ved vi, at forandring og forbedring både kræver eksperimenter og medarbejdere, der har overskud og overblik. Derfor sætter vi pris på et godt arbejdsmiljø, integritet og ærligt samarbejde.

Vi leder efter en ny kollega, hvis faglighed kan være med til at sikre, at BI understøtter og gavner både afdelingen og hele forretningen.

Arbejdstiden er 37 timer, selvfølgelig med afspadseringsordning og vi arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Corona har bevist for os, at rigtig meget kan klares hjemmefra, men IDA er også et hus, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af afdelinger ofte med mange forskellige kræfter på de store projekter. Selv om vi elsker, at vores ansatte brænder for at skabe værdi for brugerne, skal de stadig kunne nå hjem og hente ungerne eller have tid til fredagsbaren i naboafdelingen.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at understøtte FN s verdensmål for en mere bæredygtig fremtid, og det gør vi ved at sætte vores mange vidende medlemmers kompetencer i spil. Du skal være med til at indsamle og kvalificere den data, vi har adgang til, så vi kan betjene hus og medlemmer bedst muligt.

IDAs tech stack er alsidig. Vi er først og fremmest et Microsoft-hus, og har produkter i porteføljen som f.eks. MS SQL, SSAS, SSRS, Power BI, og PowerApps.

Hele vores BI-setup kører i Continuous Integration / Delivery, og som team arbejder vi ud fra de Agile principper. Vi kalder det “Data DevOps” og arbejder efter god kode-kvalitet b.la. med automatiserede tests og version control (GIT), som kan facilitere hurtige, løbende iterationer i udviklingen.
 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk