Technical Lead til konsulenthus i Nivå

Som Technical Lead hos M Networks i Nivå, vil du indtage en central rolle som teknisk ekspert og leder inden for It-infrastruktur.

Som teknisk leder vil du tilbyde sparring og fungere som en inspirationskilde for dit team og dermed fremme den faglig udvikling. Samtidigt vil du have en aktiv rolle på vores kundeprojekter hvor du også selv er udførende. Dette inkluderer gennemførelse af tekniske projekter, levering af ad hoc 2. linje support og aktiv deltagelse i fejlfinding og problemløsning til fordel for vores kunder.

Derudover vil du spille en vigtig rolle i salgsprocessen som teknisk rådgiver, og du er med i beslutningen om valg af produkter og tekniske løsninger. Endelig vil du have en central rolle i udformningen af fagligt indhold for et større team. Dette er afgørende for at sikre, at teamet forbliver opdateret og kompetent inden for de seneste teknologier og løsninger.

Sammenfattende vil din position som Technical Lead kræve en bred teknisk viden og evnen til at balancere mellem opgaver relateret til kundearbejde, teknisk ledelse, rådgivning og faglig udvikling.

 

Kvalifikationer:

• Solid teknisk ballast inden for Microsoft-infrastruktur gerne inden for følgende teknologier: Microsoft 365, Azure, Veeam Backup, sikkerhed (on-prem og cloud) samt generel netværksviden.
• Erfaring som systemadministrator med evnen til at fungere selvstændigt og dække forskellige tekniske områder.
• Erfaring fra en Techlead rolle er en fordel
• Evne til at bistå som teknisk ekspert i salgsprocessen
• Godt kendskab til Teknisk projektledelse og faglig sparring
• Udadvendt og i stand til at håndtere tekniske workshops og kundemøder
• Evne til at samarbejde med og motivere teamet

Du bliver en del af et ledelsesteam, hvor du får indflydelse og er med til at definere initiativer for at forstærke organisationen og M Networks position i markedet.

Om M Networks

M Networks er en af de førende virksomheder indenfor implementering og udvikling af IT-systemer til en bred række af virksomheder. De har en cloud first strategi og er partner på Azure-platformen. M Networks arbejder i alle sektorer med produkter til infrastruktursikkerhed, ligesom de er positioneret bredt i markedet. Kundesegmentet er typisk SMB med mellem 50-300 medarbejdere. M Networks bestræber sig på at skabe en arbejdsplads, hvor det er sjovt at være. De værdsætter høj faglighed, en uformel tone og kunder i øjenhøjde. De har fokus på udvikling af kompetencer og løfter i flok.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk