Tech Lead, nyt e-commerce team med strategisk ansvar

Vil du have nøglerolle og mulighed for at se din personlige indsats gøre en kæmpe forskel?

Vores kunde er inde i en meget positiv udvikling. Nye ideer, nye produkter, nye markeder, nye initiativer, nye… Virksomhedens massive internationale vækst stiller imidlertid stadigt større krav til systemerne. Det er her, du træder ind på scenen med fokus på virksomhedens kommercielle systemer. Økonomien og viljen er der til at sigte efter stjernerne, men teamet mangler dig.

Det kræver selvfølgelig, at du kan se dig selv i en virksomhed, hvor medarbejdertrivsel og -udvikling er et strategisk målepunkt hos topledelsen. Du skal også være motiveret af, at her bliver gode ideer hørt med fuld opbakning til at handle på dem. Dit arbejde bliver både brugt og værdsat.

 

Ledende rolle på tværs af design, arkitektur og kodning

Du skal tage en ledende teknisk rolle i opbygningen af et nyt agilt in-house core team. I bliver dig og 3-4 andre kolleger i core teamet. Dertil er der 6-8 eksterne konsulenter tilknyttet til teamet. Dit og kollegernes fokus er at sikre forankring af viden og forretningsnær styring af kommende udviklingsprojekter – der sker i fortsat samarbejde med de eksterne konsulenter. Fokus er at gøre tingene så enkelt som muligt og herunder at tænke i standardløsninger, der kan bruges på tværs af lande og funktioner.

Du kommer til at arbejde på tværs af design, arkitektur og hands-on kodning og skaber løsninger, der gør en kæmpe og meget positiv forskel for både kunder og kolleger. Dine primære opgaver bliver at:
• Fungere som løsningsarkitekt for eCommerce og mCommerce – fra design til kodning
• Tage ansvar og ejerskab for de tekniske løsninger, du og teamet implementerer
• Have et tæt samarbejde og partnerskab med vores Product Owner på området
• Rådgive og sparre med udviklerne – både interne og eksterne konsulenter
• Arbejde med service / moduliseret arkitektur

Din nye arbejdsplads er på hovedkontoret i Faxe, når du ikke arbejder hjemmefra, for der er selvfølgelig udstrakt fleksibilitet. Er du ikke så heldig at bo tæt på Faxe, skal du vide, at mange nye medarbejdere bliver positivt overrasket over, hvor hurtigt det er at komme til Faxe, fordi man kører mod trafikken. 

Positiv teamplayer med 8+ års erfaring på tværs af arkitektur, design og kodning

Som Tech Lead skal du have lyst til en meget proaktiv og udadvendt rolle, hvor det er dig, der sætter retning og får ting til at ske. Det også vigtigt, at du ved, hvornår en løsning er god nok og derfor kan stoppe yderligere perfektionspilleri, der reelt er spild af tid og penge.

Du skal virkelig kunne lide at coache og guide andre og samtidig kunne gøre det på en positiv og motiverende vis – og selv kunne modtage feedback med et åbent sind. I det hele taget deler teamets tro på, at en åben og ærlig dialog både skaber bedre løsninger og en bedre arbejdsplads – der forventes slet ikke, at du ved alt, men det forventes, at du melder klart og ærligt ud, når du mærker, at du er på tynd is. Derudover rummer dit CV:
• Sandsynligvis en IT-orienteret uddannelse
• 8+ års erfaring der dækker arkitektur, design og kodning
• Erfaring med eCommerce og mCommerce
• Erfaring med integrationer og webservices til understøttelse af end-to-end løsninger
• Erfaring med flere af følgende områder: PHP, Linux, Apache, MySQL, Magento 2 og JavaScripts
• Gode dansk- og engelskkundskaber 

Del af nyt team i IT-afdelingen

Du kommer ind i en IT-organisation, som udvikler sig nærmest endnu hurtigere end resten af virksomheden. Det gør imidlertid ikke, at trivsel og fornuftig balance mellem arbejde og fritid bliver glemt. Teamet går ikke så meget op i hierarkier og hvem, der har flest stjerner på skulderen. En god ide er en god ide, uanset om den kommer fra praktikanten eller direktøren.

Det er samtidig meget vigtigt for teamet (og organisationen), at man har det godt og sjovt sammen. Derfor gøres en del ud af sociale arrangementer. Teamet ville meget gerne have haft dig med på den næste tur til Stockholm midt i marts, men det bliver der taget revanche for hurtigst muligt, efter du er begyndt. 

Om virksomheden

Vores kunde producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. De er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. De omsætter for 7,557 mia. kr. (2020) og beskæftiger i alt ca. 2.631 medarbejdere globalt heraf ca. 1.000 i Danmark. Virksomheden har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Virksomheden er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af både produkter og brands. Hos dem er kunden i fokus og forbrugerne det største aktiv. Virksomheden sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til forbrugere – både i Danmark og internationalt. 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk