Solution Architect in training

Intern rolle i et internationalt set-up

Vi søger en udadvendt og robust IT konsulent/developer, der har lyst til at udvikle sig videre til en rolle som løsningsarkitekt og samtidig blive en del af et af verdens største Microsoft projekter – løsningen skal ud til 72 kontorer i 32 lande World Wide.

Det er vigtigt, at du har en forståelse af Microsoft-teknologier og noget erfaring med Azure Cloud-teknologier. Rollen er en IT-specialist som har flair for at tale med forretningen og omsætte det tekniske til IT. Man er med til at sætte retningen/arkitekturen i nye projekter i samarbejde med Leads og forretningen.

Rollen…

Du har en akademisk uddannelse indenfor softwareudvikling og har sikkert arbejdet som udvikler eller gør det i dag. Du har arbejdet i Microsoft miljøer og kodet i C#.net og JavaScript, har kendskab til systemarkitektur, design, udvikling og integration i et globalt IT-miljø og har lyst til at udvikle dig hurtigt over i en løsningsarkitektur rollen, men hvor der stadig vil være udvikling og forvaltning.

Vores kunde arbejder agilt og med et DevOps mindset og det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med Scrum og DevOps, så du kan påvirke og være med på hele tiden at udvikle miljøet.

På et personligt niveau har du gode færdigheder inden for kommunikation, teamwork og facilitering, og du har en naturlig nysgerrighed omkring ny teknologi og de forretningsmuligheder og værdi det kan skabe.

Du bliver en del af ca. 80 passionerede og kompetente kollegaer i IT – hvor vidensdeling og samarbejde er en naturlig del af hverdagen.

Vores kunde er moderselskabet i en gruppe af virksomheder, der har specialiseret sig i køb, salg og levering af brændstof og smøreolie til skibe samt risikostyring og tilknyttede tjenester. Virksomheden har mere end 1200 ansatte og er repræsenteret med virksomheder og kontorer verden over – i øjeblikket i 32 lande og med flere på vej.

Nu og her opgaver i rollen…

• Drift af elektronisk dokumentarkiv
• Drift og udvikling på dokumenthåndteringssystem Lasernet
• Drift og scripting på RPA Foxtrot
• Drift og kvalitetssikring på Azure integrationer
• Drift og udvikling på Travel Management system Concur
• Drift af elektroniske faktura system Medius
• Drift af treasury system Kyriba
• Koordinering og opfølgning op mod eksterne leverandører
• Dialog med Leads og forretningen om nye tiltag

Om dig…

Den ideelle kandidat er skarp og struktureret, har gode organiseringsevner, har kvalitetssans, er selvkørende og har et stort ønske om succes. Som person har du øje for detaljerne og et overblik over helheden. Du er udadvendt, har holdninger og ønsker at gøre en forskel for forretningen.

Du trives med både at arbejde i teamet og selvstændigt. Du har god situationsfornemmelse og kan træffe den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt.

Stillingen er placeret i Middelfart, og virksomheden arbejder globalt, så det er vigtigt at du taler og skriver engelsk.

For more information on this position, please contact TalentPeople A/S at +45 7020 4011 – or send us your CV at info@talentpeople.dk