Senior Systemadministrator

Vi søger en erfaren Systemadministrator til at sikre, vedligeholde og optimere vores daglige IT-drift. Opgaverne er forskelligartede og tempoet til tider højt, så det er vigtigt, at du kan se dig selv i en bred driftsrolle, hvor du naturligt tager ansvar for dine opgaver og leverer høj service til forretningen og den øvrige organisation. Til gengæld bliver du del af en arbejdsplads med gode vilkår og kolleger, der kommer hinanden ved.

 

Vi tilbyder

En hverdag hvor dine opgaver vil være afvekslende, og hvor du primært vil have fokus på:
• Daglig drift/vedligeholdelse
• Installation/konfiguration af on-prem og cloud løsninger
• Scripting/automatisering af IT-infrastrukturen
• Root cause analyser
• Udarbejdelse af teknisk dokumentation
• Ad hoc-projekter

 

Om afdelingen

Som systemadministrator bliver du del af DLR Kredits IT-infrastrukturteam, som består af 4 personer, der til dagligt løser forskelligartede driftsrelaterede opgaver. Vores mål er at yde den allerbedste service til vores samarbejdspartnere og kunder. Vi har en åben og uformel omgangstone og sammen leverer vi høj kvalitet. Samarbejde, ordentlighed og det at handle på udfordringerne er stærke værdier i vores organisation. Vi mener selv, at noget af det, der gør DLR Kredit til en fantastisk arbejdsplads og bidrager til en unik kultur, er vores fagligt kompetente og engagerede medarbejdere.

 

Du kan bidrage med

Du har mindst 5 års praktisk erfaring med IT-drift og trives godt med at løse flere forskelligartede IT-driftsopgaver. Du er problemknuser, tager ejerskab over dine opgaver og leverer høj kvalitet. Desuden forstår du, at IT understøtter forretningen og er derfor serviceminded – også når tingene brænder på. Som person er du holdspiller og har lyst til at være del af et team, hvor vi spiller hinanden gode. Det er en fordel, hvis du har arbejdet hos andre organisationer med højt compliance-niveau. Det er dog ikke et krav.

 

Om DLR

DLR Kredit er et realkreditinstitut med speciale i udlån til landbrug og erhverv. De er ejet af omkring 50 pengeinstitutter. DLR Kredit er udpeget som et systemisk vigtigt finansielt institut og er den femte største selvstændige udlånsvirksomhed i Danmark med et realkreditudlån på mere end 180 mia. kr. og et årligt overskud før skat på mellem 900-1.100 mio. kr. På deres kontor tæt på Vesterport Station i København er de ca. 220 medarbejdere og har desuden tilknyttet ca. 50 vurderingssagkyndige med base rundt i landet. Se mere på www.dlr.dk

 

Er du interesseret?

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk