Global SEM Specialist til Group Logistics

– en scaleup i stærk vækst

Vil du have en central rolle i en spændende scaleup virksomhed, hvor du i tæt samarbejde med vores dygtige Global SEM Lead er ansvarlig for, at vi får den rette mængde trafik ind på vores sites? Du har mulighed for at blive en del af en virksomhed, der har store ambitioner og en kultur, der er helt nede på jorden.

Vi har udviklet et succesrigt detailhandelskoncept, og driver i dag 12 sites fordelt på 5 lande, og hvert kvartal kommer der flere til. Vi styrker derfor indsatsen i vores marketingafdelingen og har nu brug for en dygtig profil, der brænder for online marketing; primært indenfor SEM.

 

Dine ansvarsområder:

Som vores nye SEM Specialist bliver du en vigtig del af vores nye marketingafdeling. I samarbejde med vores Global SEM Lead bliver det din opgave at opbygge vores online kampagner, så de møder brugerne, hvor de er. Med Google Shopping som vores klart vigtigste platform, optimerer du løbende vores salgs- og marketingaktiviteter via søgemaskiner.

Med over en halv million produkter har vi automatiseret hvilke af dem, der vises på Google. Du kommer til at arbejde parallelt med konti i forskellige lande med hver deres målgruppe. Du vil være med til at planlægge og eksekvere kampagner indenfor Google Shopping, Bing, PCC m.m, og du motiveres af at se effekten af kampagnerne, indhente learnings og prøve nye ting af for at ramme målgruppen bedst muligt.

Du omsætter analyser til handlinger og optimering af kampagner i tæt samarbejde med resten af Marketing, kolleger fra IT og Finans, og har styr på den optimal performance i forhold til CPA.

 

Hvem er du?

Du er en teamplayer, som trives med ansvar i et arbejdsmiljø, hvor hierarkiet er fladt, og tonen er uformel. Du vil gerne have indflydelse på, hvordan vi arbejder og sætte dit eget, personlige aftryk på vores virksomhed. Og så har du selvfølgelig en analytisk sans, en stærk faglighed og et hoved, der løbende tænker i nye idéer.

Derudover har du:
• Erfaring med Google Shopping
• Erfaring med Google Display og Adwords
• Gerne erfaring med flere konti ad gangen
• En proaktiv og struktureret tilgang

 

Din nye arbejdsplads

Du vil få 60 nye kolleger, der er klar til at byde dig velkommen på vores kontor i Brøndby. De er drevet af en iværksættertilgang – tingene går hurtigt, og ambitionerne er høje. Forvent, at dine ideer nemt kan omsættes til konkret handling, så der hurtigt kan eksekveres.

Hos os er ambitioner og fremdrift ikke lig med jakkesæt og slips. Selvom vi vil fremad, har vi en komfortabel arbejdsplads, hvor du får lov at være den, du er. Du får ambitiøse kolleger og hård modstand i bordtennis, så det er en fordel at have en god baghånd.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på info@talentpeople.dk

Group Logistic driver i dag 12 webshops i 5 forskellige lande og forventer at vækste yderligere. Baggrunden for Group Logistic er faktisk meget simpel. Det er for dyrt at købe ind, uanset om det er i butik eller online. Det er et opgør med den måde, hvorpå detailhandlen og dagligevaremarkedet fungerer på i dag, hvor flere fordyrende led lægger ekstra til prisen, så forbrugerne ender med regningen.