Director – Netværk & Sikkerhed

Vi søger en engageret og ambitiøs Director med ansvar for rådgivning og salg af TDC Erhvervs Netværk og Sikkerhedsløsninger i Aarhus. Du får 13-15 specialister i direkte reference med ansvar for salg af den nyeste teknologi inden for digital infrastruktur, herunder IT-sikkerhed, netværk og kommunikationsløsninger til store og mellemstore danske virksomheder.

Du får muligheden for at arbejde tæt sammen med dygtige, motiverede og professionelle kollegaer, der strækker sig over TDC Erhvervs salg- og leveranceteams samt nære samarbejdspartnere. Samtidig vil du indgå i en lille og fokuseret chefgruppe, der skarpt fokuserer på at bringe ICT- og operatørforretningen inden for netværk og sikkerhed ud til kunderne i Enterprisesegmentet via sammenhængende løsninger.

 

Dit primære fokus

Din primære opgave er at udvikle og lede teamet, der rådgiver og sælger services og løsninger inden for SDI-løsninger, inklusive IT-sikkerhed, Network-as-a-Service, Fiber, SD-WAN-arkitektur og cybersikkerhed, gennem både abonnements- og projektsalg, med et samlet omsætningsansvar på 450 mio. DKK.

Du arbejder proaktivt for at sikre, at teamet dækker kunderne optimalt, samtidig med at du fokuserer på at udvide pipeline og sikre en effektiv og vellykket gennemførelse af projekter og aftaler. Dette kræver et dynamisk og effektivt samarbejde internt, og du vil være nøglen til at sikre, at alle aspekter af salgsprocessen udføres med excellence.

Endelig vil du også være med til at udarbejde og implementere en taktisk kommerciel strategi for området, med vægt på øget integration og krydssalg mellem NetDesign og TDC Erhverv.

 

Om dig

Som person er du ambitiøs, åben, lyttende og løsningsorienteret. Du kan arbejde i større teams på tværs af organisationen, navigere let på forskellige organisatoriske niveauer og opbygge og vedligeholde relationer både internt og eksternt. Med et solidt kendskab til komplekse IT-løsninger og erfaring med at udvikle og drive salgsteams, trives du med ledelse af både tekniske og kommercielle medarbejdere, og du kan favne både specialisten og supersælgeren. Du går forrest, hjælper med at nedbryde opgaver og processer, og arbejder både strategisk og praktisk, konstant motiveret af en forretning, der skaber overskud.

For at lykkes i rollen skal du forstå at tilpasse og forankre ændringer, være struktureret, ambitiøs og bevare overblikket, mens du omsætter komplekse informationer.

Som leder brænder du for at opnå de fastlagte mål og elsker at fejre jeres resultater sammen. Du fremstår innovativ og trives med at forbedre processer og skabe nye løsninger. Du inddrager alle og anvender dine stærke kommunikative og menneskelige egenskaber til at styrke dit team og skabe udvikling.

 

Kvalifikationer

Du besidder stærke salgsledelsesevner og brænder for at udvikle og eksekvere succesfulde kommercielle strategier. Du kan udvikle medarbejderne i dit team gennem dialog og opfølgning. Din forståelse for kunders behov, numeriske færdigheder og evne til at kommunikere klart er afgørende. Du er en dedikeret, omstillingsparat og inspirerende person med evnen til at drive salgsprocessen og skabe netværk internt i organisationen.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer og erfaringer med dig:
• Resultatorienteret og med et godt kommercielt mindset
• Evne til at sikre motivation og fremdrift i et salgsteam med erfarne medarbejdere
• Erfaring med salg af komplekse IT sikkerheds- og netværksløsninger til større virksomheder og organisationer
• Relevant videregående uddannelse
• Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

 

Ansættelsessted

Aarhus

 

Om TDC Erhverv

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet, forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. Også når de digitale behov ændrer sig i takt med udviklingen og ambitionerne, giver TDC Erhverv virksomheder, store som små, friheden til at se fremad.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk