atea KAM

Digital Personalization Lead – eCommerce

Atea søger en erfaren Digital Personalization Lead med et stærkt, datadrevet mindset, der sammen med dygtige kollegaer skal optimere den digitale kunderejse vha. personalisering.

Som Digital Personalization Lead, vil du være placeret i Ateas eCommerce afdeling i Ballerup med ansvar for de danske platforme, men også arbejde på tværs af Ateas nordiske og baltiske markeder. Dine projekter og mål vil være fokuseret på en generel optimering af kundernes personaliserede kundeoplevelse samt øget salg af produkter. Vi tilbyder en rolle, hvor du hele tiden vil være i udvikling, og hvor dagligdagen varierer mellem strategiske vurderinger og konkrete hands-on opgaver.

eCommerce Teamet arbejder efter at vores kunder oplever en så relevant og sømløs digital oplevelse som muligt. Det gør vi bl.a. med cloud-baseret personaliseringsteknologi, men allervigtigst ved hjælp af et team af engagerede kolleger, der alle brænder for at optimere hvert enkelt led i den digitale kunderejse.

 

Dine primære opgaver

Du vil stå i spidsen for personalisering – dvs. vores produktanbefalinger, content-anbefalinger og søgning/navigation. Foruden dig består Personalization Teamet af en repræsentant fra hvert land. Det er op til jer at sætte kursen sammen samt sikre eksekveringen af de tiltag, som skal styrke kunderejsen og salget.

En af dine primære ansvarsopgaver er, at analysere og evaluere vores kunders digitale adfærd – og omsætte til værdiskabende her-og-nu justeringer. Samtidig har du øje for nye koncepter, der ofte kræver et grundigt scope og teknisk udvikling. Som Lead er det din opgave at drive disse projekter til dørs i teamet, fra ide til implementering. Du vil samtidig også arbejdere med mange stakeholders uden for teamet, eksempelvis Atea Group, personaliseringskonsulenter, platformudviklere, Product Management, Partner Management mv.

Du vil opleve et samarbejde præget af tillid, humor og et optimistisk mindset. Vi er nysgerrige på, hvad vi kan skabe sammen, og vi er ikke bange for at lære af vores fejl.

Dine primære opgaver som Digital Personalization Lead er:
• Drive og facilitere samarbejdet i det nordiske og baltiske Personalization Team.
• Bidrage strategisk og praktisk til igangværende projekter (bl.a. personaliseret søgemotor).
• Formulere samt eksekvere på strategi og KPI’er inden for personalisering.
• Sikre øget omsætning og basket size gennem personaliserede produktanbefalinger.
• Forbedre den digitale kundeoplevelse gennem målrettede bannere til udvalgte kundesegmenter.
• Analysere data om kundernes digitale kundeadfærd.
• Proaktivt opsøge og drive nye initiativer for personalisering.
• Kommunikere strategi og resultater til Atea Group samt andre relevante stakeholders.

 

Om dig

For at få succes i rollen som Digital Personalization Lead er det afgørende, at du har erfaring med datadreven optimering og test. Du er proaktiv og ikke bange for at udfordre eksisterende løsninger. Du har indgående erfaring med bruger- og kundesegmentering samt teknologi inden for personalisering, og du kan arbejde målrettet med optimering af Ateas digitale kunderejse som helhed. Desuden trives du med at stå i spidsen for en specialiseret projektgruppe, og du formår at understøtte et godt samarbejde på tværs af sprog og markeder.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os at du har en nysgerrig og proaktiv personlighed og kan kommunikere tydeligt og teknisk på dansk og engelsk. Du har med fordel erfaring med personaliseringværktøj fra eksempelvis RichRelevance/Algonomy og som minimum erfaring med at analysere eCommerce kundeadfærd, segmentering og optimering af kunderejse.

 

Ansættelsessted

Ballerup

 

Om Atea

Atea er med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere. Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Sammen med det danske erhvervsliv ønsker vi at skabe innovation og vækst, samt være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd. Med mere end 1500 medarbejdere har Atea en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk