Data Platform Architect til Columbus

Vil du bringe din backend og Modern Data Platform erfaring i spil, samtidigt med at du har plads til din familie? Og ønsker du at få skræddersyet en stilling, så den passer lige nøjagtigt til dig? Du har nu mulighed for at blive en del af Data & Analytics teamet, der arbejder med moderne metoder og de nyeste teknologier.

Vi søger en Data Platform Architect, der med sin tekniske erfaring kan drive og levere innovative, velfungerende og værdiskabende Data & Analytics løsninger sammen med os.

 

Din rolle

Du hjælper vores kunder med at være et skridt foran på deres rejse hen imod at blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger baseret på data.

I din rolle får du ansvar for presales og for at rådgive, designe, analysere og implementere Data & Analytics løsninger med udgangspunkt i Modern Data Platform komponenterne. Vi sørger selvfølgelig for, at du får stillet de nyeste metoder og tendenser til rådighed.

Vi er fleksible ift. din jobbeskrivelse og skræddersyr stillingen til dig, så det matcher dine kompetencer og ønsker for fremtiden.

Vi har mange jern i ilden, men dét betyder ikke, at du er på farten hele tiden, da vi er gode til at arbejde sammen med vores kunder via Microsoft Teams og lægger vægt på kundernes økonomi, miljøet og ikke mindst, tiden med vores familier. Hos os ér der plads til dig med din familie, så dit arbejde og privatliv kan hænge sammen. Så trives vi nemlig alle bedst – det er en del af vores værdier.

 

Faglige kvalifikationer:

• Erfaring med Microsoft Data Platform
• Erfaring med Modern Data Platform
• Stor nysgerrighed i Data Management, Data Modellering, Data Quality, Design af Datawarehouse, Data Migration samt indenfor IoT & Analytics, Data Lake, Big Data, Data Science, Machine Learning og Artificial Intelligence
• Din passion om at gøre verden mere data dreven
• Dine sproglige færdigheder i dansk og engelsk

 

Så hvorfor arbejde hos Columbus?

Vi har et stort udviklingspotentiale i en flad organisationsstruktur – hvilket betyder at der ikke er langt fra beslutning til handling. Hvis du også brænder for både lokale og globale projekter og kunder, skønne kolleger til fed sparring om hele Microsofts Digitale Platform er vi mere end 2.000 globale kolleger, der bare venter på dig.

Columbus er en global konsulentvirksomhed, der tilbyder Cloud ERP, Data, Analytics, Commerce, Application Management og IT Infrastruktur. Vi har kontorer i hele landet; Ballerup, Aarhus, Middelfart, Aalborg og Viborg.

Denne rolle er med base i enten Aalborg, Aarhus eller Ballerup, men vi hører gerne fra dig, selvom du er placeret andetsteds i landet.

 

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk