Data Analytics Consultant

Er du passioneret omkring Data Analytics og Business Intelligence, og ønsker du at blive en del af en scaleup i vækst, der hjælper virksomheder med de datadrevne beslutninger?

Som konsulent i Junu.io kan du se frem til en spændende hverdag med en bred palette af opgaver inden for Data Warehouse, Power BI udvikling samt behovsafdækning og kravspecifikation. Du vil være i tæt kontakt med vores kunder og hjælpe dem med at effektivisere deres dataplatform.
 

Opgaverne vil bl.a. bestå af:

• Datamodellering
• Datahåndtering i SQL
• Udvikle KPI’er, rapporter og dashboards for vores kunder
• Holde dig opdateret med de seneste nyheder og teknologier inden for AI og Datascience
 
Du har minimum 2-3 års erfaring med at analysere og opbygge datamodeller, udvikle og ændre Data Warehouses, og hjælpe virksomheder med at indsamle og præsentere data for at forbedre forretningsbeslutninger.
 

Du kommer med:

• Kendskab til Data Warehouse- og Power BI udvikling, ETL, SQL, Tabular Editory/Visiual Studio, Azure Data Factory og datamodellering
• En kandidatgrad fra en relevant akademisk uddannelse er at foretrække
• Energisk, passioneret og ambitiøs personlighed, med et ønske om at udfordre status quo med data og analyser

Derudover er du en teamplayer med exceptionelle lytte- og kommunikationsevner, stor forretningsforståelse og en can-do attitude. Du er nysgerrig på kundens behov og anvendelse af data, og nyder at være den betroede rådgiver for vores kunder.

 
Du får din faste gang på kontoret i Valby, hvor du bliver en del af et dynamisk team, der sammen stræber efter at rådgive og støtte kunderne på deres rejse mod datamodenhed.
JUNU.IO er en 4-årig scale-up virksomhed i kraftig vækst. De er i dag 17 glade medarbejdere med stor passion for data og alle med høje ambitioner. De har base i et skønt kontor i Valby – med gode transport muligheder for bil, cykel, tog og metro.

 
Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte TalentPeople A/S på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV på  info@talentpeople.dk