D365 F&O Finanskonsulent

M Networks og TalentPeople søger finanskonsulenter til Implusion der kan toptune og digitalisere med D365 F&O

Har du lyst til at blive en del af Implusions stærke konsulentteam? Som konsulent er din opgave at guide vores kunder sikkert gennem ERP-projekter samt at supportere med mindre og større optimeringsprojekter. Vores vigtigste opgave er at sikre, at alle kunder får den mest optimale værdi ud af samarbejdet med os og deres ERP-platform.

Hos Implution tror vi på, at det er kritisk at se Dynamics 365 platformen som en del af en digital evergreen strategi. Det betyder at vi sammen med vores kunder konstant planlægger de næste optimeringer, både ved ibrugtagning af eksisterende features samt Microsofts mange nye features, som releases løbende.

Din baggrund

Du har en baggrund som konsulent og har arbejdet med Dynamics 365 F&O / Dynamics AX i flere år. Desuden har du erfaring med nye ERP-projekter såvel som optimeringsprojekter efter go-live. Har du erfaring med BI værktøjer, vil dette være en fordel, da du vil være med til at skabe værdifulde data, som kan anvendes i forskellige sammenhænge.

Du er uddannet inden for økonomi og gerne med en praktisk baggrund fra en virksomhed f.eks. som controller eller anden stilling inden for økonomi. Du har derfor et godt teoretisk og praktisk fundament for at kunne rådgive om implementering i D365 F&O inden for økonomiafdelingens processer og gerne også projektmodulet i D365 F&O.

Du skal være flydende i et skandinavisk sprog. Da de fleste af vores kunder er internationale, skal du også kunne begå dig på engelsk. Kan du flere sprog er det naturligvis en fordel.

D365 F&O finanskonsulentrollen

Rollen som D365 F&O finanskonsulent er central i ERP-projekter og du skal sammen med kolleger og kunder optimere økonomiafdelingen ved at digitalisere processer evt. med integrationer til andre systemer.

Som konsulent er det afgørende, at du formår at videreformidle din viden og erfaring, og aktivt rådgive kunderne om opsætning af kontoplan, dimensioner, moms og andre områder indenfor økonomiafdelingen, men også rådgive kunden til, hvordan de kan udnytte de mange nye muligheder, som løbende bliver introduceret i D365 F&O.

Vi tror på, at løbende vidensoverdragelse er kritisk for projektets succes, da den digitale strategi både bliver operationaliseret og justeret undervejs i forandringsprojekter. Som sparringspartner til kundernes økonomiafdeling er du i stand til at kommunikere med samarbejdspartnere på alle niveauer i organisationen og forstår vigtigheden i at have afstemt forventninger til løsningen.

Personlig profil

Du er struktureret og arbejder efter en gennemprøvet plan, som du følger op på og korrigerer når det er påkrævet. Som del af projektteamet evner du både at bringe dine kompetencer i spil og komme med dine anbefalinger til kunde, projektleder og team – samt at lytte til andres input.

Dine samarbejdspartnere, internt såvel som ude hos kunderne, påskønner dig som kollega for dit humør, drive og din evne til at lytte og forstå. Du er god til at skabe og vedligeholde værdifulde relationer og din faglige professionalisme, gør at du er topscorer på tillid og troværdighed. Du har et drive og initiativ, så du også selv opfanger nye opgaver, når du er i dialog med kunderne.
I din dagligdag trives du med udfordringer og en afvekslende arbejdsdag, hvor arbejdet udføres ude hos kunderne såvel som remote. Du kan lide at udvikle dig selv og bidrage til dine kollegers – og kundernes udvikling.

Vi tilbyder

Vi er et nyt konsulenthus, som vil gøre tingene anderledes og som insisterer på, at vores medarbejdere og kunder kan mærke, at de er en del af fællesskabet. Din indsats skal give mening både for dig, som en del af teamet, og for vores kunder.

Pakken består af en attraktiv løn, pension og bonus model, hvor vi lægger vægt på, at alle kan mærke, at de er med til at skabe resultaterne. Desuden har du mulighed for at blive partner. Vi inddrager også vores medarbejdere i den strategiske udvikling af firmaet og du har derfor stor påvirkning på din egen dagligdag og hvordan den skal se ud de næste mange år fremover.

Vi tror på, at menneskelig viden og drive gør forskellen i digitale udviklingsprojekter og prioriterer derfor benhårdt uddannelse og træning. For at være inspirerende og effektive tror vi på en god balance mellem arbejds- og privatliv som noget essentielt. Vi har derfor sat kursen mod en 4 dages arbejdsuge, hvor vi starter med en fri-fredag hver måned og får de nødvendige erfaringer for at kunne fortsætte mod målet.

Vi har kontorfaciliteter i Vejle og planlægger løbende flere satellitkontorer, for at skabe en god Work Life balance for de dygtigste medarbejdere, hvor end de geografisk er bosat. Det er altså ikke afgørende hvor i landet du bor, hvis du har de rette kompetencer.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte på  +45 7020 4011 – eller sende os dit CV til   info@talentpeople.dk